JÚLIUSI AKCIÓK

Érvényes:
2019. július 8-tól augusztus 4-ig,
illetve a készlet erejéig.

Fotó: Alfa Parf Group Spa

012.

Vásárolj egyszerre 24 darab Yellow Color hajfestéket, és megajándékozunk 3 db Yellow Style 500 ml-es hajlakkal!

Strong Hairspray

500 ml

Erős tartást és hosszan tartó hatást biztosító hajlakk.

Volument és fényt ad a hajnak, miközben követi a haj természetes esését. Nem hagy maradványokat.

Használat:
Fújjuk a száraz vagy a még enyhén nedves, de már átszárított hajra kb. 25-30 centiméteres távolságból. A maximális volumen eléréséhez fújjuk a hajtőre.

013.

Vásárolj egyszerre 12 darab Yellow Color hajfestéket, és az ajándékod egy Yellow Liss Multi-Benefit 10in1 szérum vagy egy vegyszerálló fekete törölköző!

Yellow Liss

Multi-Benefit 10in1 szérum

Vegyszerálló törölköző

ALFAPARF Milano felirattal

014.

A Yellow REPAIR termékcsalád tökéletes a károsodott és erősen károsodott hajra, mert helyreállítja a hajszál mélyebb rétegeit, védelmet nyújt a technikai szolgáltatás alatt és személyre szabottá teszi az ápoló szolgáltatást.

Vásárold meg Yellow Repair bevezető csomagunkat most 25% kedvezménnyel!

A csomag tartalma:

1 db Yellow Repair sampon – 1500 ml
1 db Yellow Repair maszk – 1000 ml
1 db Yellow Repair kondicionáló – 500 ml
1 db Yellow Repair Bond Hero Booster – 100 ml

Kakaóvaj

A kakaóvaj zsírsavakat tartalmaz, amelyek a lipidrétegben fejtik ki hatásukat és ezzel visszaadják a haj tápláltságát és lezárják a kutikulát.

Mandulaprotein

Kis molekuláris súlyának köszönhetően bejut a rostok legmélyebb részeibe és a haj keratinjával összekapcsolódva új kötéseket hoz létre.

Reparative sampon

1500 ml

Kíméletesen tisztító sampon, amely egészséges és élettel teli hatást ad a hajnak. A mandulából kivont protein megerősíti a keratinkötéseket, a kakaóvaj tápláló és védő hatású.

Reparative maszk

1000 ml

A helyreállító maszk tökéletes az erősen károsodott hajra. Különlegesen gazdag és sűrű összetételének köszönhetően könnyen bejut a hajszál rétegeibe, megcélozza és helyreállítja a sérült területeket. A mandulából kivont protein megerősíti a keratinkötéseket, a kakaóvaj tápláló és védő hatású.

Reparative kondicionáló

500 ml

Helyreállító kondicionáló sérült hajra, amely kétféle módon is használható: kiöblítendő vékony szálú haj esetében, és leave-in normál és/vagy vastag szálú haj esetében. A mandulából kivont protein megerősíti a keratinkötéseket, a kakaóvaj tápláló és védő hatású.

Bond Hero Booster

100 ml

Védő és helyreállító Booster koncentrátum, sokoldalú felhasználással: használható technikai termékekben, szőkítéshez, hajfestéshez még megviselt haj esetén is.
Helyreállító szolgáltatásnál használható a Yellow Repair termékekkel együtt, és személyre szabott szalonszolgáltatásnál a Yellow ápoló termékeivel is.

Az akciók részleteiért keresd Hair-Line területi képviselődet!

A képviselők elérhetőségét itt találod.