Novemberi AKCIÓK

Érvényes:
2019. november 4-től december 1-ig,
illetve a készlet erejéig.

Fotó: #Barba Italiana

Újdonságok

VESUVIO

NYUGTATÓ ESSZENCIA BOROTVÁLÁSHOZ Kiszerelés: 20 ml Levendula, azulén, bisabolol és citromfű kombinációja, amely kellemesen nyugtató érzést kölcsönöz a borotválási rítusnak. Maximum 4 csepp keveréket csöpögtessünk a kendőre (törölközőre), de csak azután, hogy azt felmelegítve kivettük a törölközőmelegítőből.

ETNA

FRISSÍTŐ ESSZENCIA BOROTVÁLÁSHOZ Kiszerelés: 20 ml Eukaliptusz-, és menta illóolajok keveréke, amely kellemesen frissítő érzést kölcsönöz a borotválási rítusnak. Maximum 4 csepp illóolaj keveréket csöpögtessünk a kendőre (törölközőre), de csak azután, hogy azt felmelegítve kivettük a törölközőmelegítőből.

VALPOLICELLA SUPERIORE

BRILLANTIN HAJRA Kiszerelés: 100 ml Erős tartást biztosító brillantin, amely fényes hatást és extrém tartást, formát ad a hajnak az old school stílus jegyében. Erős antioxidáns hatású, tápláló és energetizáló szőlőmag olajat tartalmaz. Egész napos extrém tartást biztosít anélkül, hogy kiszárítaná a hajat. Megszünteti a kreppes hatást. Nem hagy maradványokat. A megfelelő mennyiségű terméket vegyük ki és melegítsük fel a kezeink között, majd vigyük fel a száraz vagy nedves hajra.

Ha a forró törölközős borotválásnál vagy a forró törölközős szakálligazításnál szeretnénk vendégeinknek egy kis pluszt adni, akkor a Vesuvio vagy Etna esszenciális olaj használata elengedhetetlen. Forró törölközőre csepegtetve az olajok párolgása megnyugtatja, relaxálja, kikapcsolja a vendéget és így egy olyan pluszt ad a szolgáltatásunkhoz ami teljessé teszi azt.

Egyik új személyes kedvencem a Valpolicella Superiore wax, melynek használata könnyebb, mint az eddig általam kipróbáltaké. Kézben könnyen eloszlatható és a hajra felvíve még formázható. Nagyon jó textúrát ad a hajnak, erős tartással párosulva.

Péter Gábor

oktatófodrász, #Barba Italiana

012.

Vásárolj egyszerre 15.000 Ft értékben #Barba Italiana termékeket, és megajándékozunk a márka újdonságával, az erős tartást biztosító Valpolicella Superiore hajformázó brillantinnal! Az első 50 vásárló egy #Barba Italiana beterítőkendőt is kap ajándékba!

013.

Vásárold meg egyszerre a Remo és Romolo szakállolajokat, és megajándékozunk egy Raffaello szakállsamponnal!

Az akciók részleteiért keresd Hair-Line területi képviselődet!

A képviselők elérhetőségét itt találod.