Januári AKCIÓK

Érvényes:
2020. január 6-tól 2020. február 2-ig,
illetve a készlet erejéig.

Kiemelt kép: Lorenzo Marchelle – Attilio artistic team

/001

Vásárolj januárban összesen 100 db ALFAPARF Milano színváltoztató
terméket, és az ajándékod egy HAIR VACUUM automata hajporszívó!

Amennyiben 2 hónap alatt szeretnéd összegyűjteni az ajándék HAIR VACUUM-ra a festékvásárlásodat, akkor 120 db-ot kell vásárolnod januárban és februárban összesen.

 

Más akciókkal nem vonhatók össze.

Sibel Hair Vacuum automata hajporszívó

Egyedülálló, automata, infravörös érzékelőkkel rendelkező hajporszívó, mely tisztán tartja a szalont. Összesepri a levágott hajat,rendkívül praktikus és látványos megoldás a hétköznapokban. Miután a tartály megtelt, egyszerűen ürítsd ki, és azonnal folytathatod használatát. A közönség kedvenc Sibel Hairbuster továbbfejlesztett változata, mely mind technikailag, mind design-ban előrelépést jelent a hajporszívók piacán. • Méret: 31 cm * 53 cm * 19 cm • Tartály mérete: 7,1 liter • Teljesítmény: 1200 W

/002

Vásárolj egyszerre 48 darab ALFAPARF Milano színváltoztató terméket és ajándékba adunk egy pólót és az ötféle Semi di Lino ampullát.

(Reconstruction Reparative Lotion, SOS Emergency ampulla, Moisture Nutritive olajesszencia ampulla, Sublime Olajesszencia és Shine Lotion ampulla)!

Reparative lotion ampulla

Hajrost restrukturáló ápolás károsodott hajra. URBAN DEFENCE PRO-t tartalmaz.

Használat: vigyük fel a nedves hajra egy teljes ampulla tartalmát és ne öblítsük le. Folytassuk a formázással.

SOS Emergency olaj ampulla

Professzionális rekonstruáló ápolás károsodott hajra, töredezés elleni hatással. Hatóanyaga behatol a hajszál belsejébe, a kortexbe és feltölti, kijavítja a haj sérült részeit.

Használat: samponos hajmosás után vigyük fel a nedves hajra. A hajat helyezzük hőhatás alá 5-10 percig. A terméket alaposan öblítsük ki a hajból.

Nutritive olajesszencia ampulla

Tápláló olajesszencia száraz hajra. Azonnali hatású, intenzív ápolás, amely a haj rostjainak optimális hidratáltsági szintjét biztosítja, így a haj puhává, fényessé és élettel telivé válik.

Használat: a samponos hajmosást követően vigyük fel egy ampulla tartalmát a nedves hajra, és hagyjuk hatni néhány percig. Alaposan öblítsük le a hajat.

Sublime Olajesszencia ampulla

Ápolás, intenzív fényhatás elérése minden típusú hajon. Dúsítja a hajat, csökkenti a felületi érdességet, a haj rendkívül puhává és fényessé válik, már az első használat után.

Használat: a samponos hajmosás után vigyük fel a nedves hajra egy ampulla tartalmát. Hagyjuk hatni néhány percig, majd alaposan öblítsük ki.

Sublime Shine Lotion ampulla

Fényesítő és tökéletesítő ápolás. Minden típusú hajra ajánlott. Tartást, teltséget és rugalmasságot biztosít, visszaadva a haj természetes fényét.

Használat: a samponos hajmosás után a nedves hajra vigyük fel egy ampulla tartalmát. Ne öblítsük ki és folytassuk a formázással.

/003

Vásárolj egyszerre 10 darab ALFAPARF Milano színváltoztató terméket és ajándékba adunk egy Il Salone Milano 500 ml-es ICONIC krémet, valamint egy 250 ml-es Supreme maszkot!

Il Salone Milano

ICONIC krém 500 ml

Il Salone Milano

SUPREME maszk 250 ml

/004

Vásárolj egyszerre 24 darab ALFAPARF Milano színváltoztató terméket és ajándékba adunk egy pólót, egy-egy 500 ml-es Semi di Lino Moisture és Reconstruction maszkot, valamint a készlet erejéig egy-egy pumpát is!

Semi di Lino Reconstruction

Reparative maszk 500 ml

Semi di Lino Moisture

Nutritive maszk 500 ml

/005

Vásárold meg egyszerre a Semi di Lino Scalp termékcsalád három termékét, az Energizing LOW sampont 250 ml-es kiszerelésben, az Energizing lotion ampullát és az Energizing tonikot most 25% kedvezménnyel.

TIPP
INTENZÍV KEZELÉS: 3 héten át, heti négy alkalommal a samponnal történt hajmosás után használd az ampullát. A hét többi napján a tonikot használd. ÁLLAPOTFENNTARTÁS: 5 héten át, heti két alkalommal a samponnal történt hajmosás után használd az ampullát. A hét többi napján a tonikot használd.

Semi di Lino Scalp Energizing Low sampon

Kíméletes energetizáló sampon legyengült, hajhullásra hajlamos hajra. Kíméletesen tisztít, miközben vitalitást ad a hajszálnak.

ÍGY HASZNÁLD: Oszlassuk el a nedves hajon és emulgeáljuk. Alaposan öblítsük le. Ha szükséges, ismételjük meg.

Semi di Lino Scalp Energizing Lotion

Intenzív energetizálás legyengült, hajhullásra hajlamos hajhoz, frissítő hatással. Nem nehezíti el a hajat.

ÍGY HASZNÁLD: Az Energizing Low samponnal történő mosás után, egy ampulla tartalmát oszlassuk szét a fejbőrön. A felszívódás elősegítése érdekében körkörös mozdulatokkal masszírozzuk. Ne öblítsük le.

Semi di Lino Scalp Energizing tonik

Tonik fejbőrre, amely egyensúlyt teremt a fejbőrön és fenntartja hatását.

ÍGY HASZNÁLD: Száraz vagy nedves hajon egyaránt alkalmazható. Fújjuk közvetlenül a fejbőrre és masszírozzuk a felszívódásig.

KERÜLJ A SEMI DI LINO ÁPOLÓ TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK BŰVÖLETÉBE!

Ismerd meg azokat a luxusszolgáltatásokat, amelyekkel kényeztetheted vendégeidet!

GYERE EL OKTATÁSUNKRA, HOZD EL TAPASZTALATAIDAT ÉS KÉRDÉSEIDET! TÖLTS VELÜNK EGY KÖTETLEN ÉS VIDÁM NAPOT!

/006

Vásárolj 3 db Style Stories Original lakkot és még 2 darabot adunk ajándékba!

Style Stories

ORIGINAL HAIRSPRAY

/007

Vásárolj 3 db Style Stories Wet Gel vizes hatású hajzselét és még 2 darabot adunk ajándékba!

Style Stories

WET GEL

/008

Vásárolj egyszerre 2 db Style Stories Vintage tőemelő púdert, most 25% kedvezménnyel!

Style Stories

VINTAGE POWDER

Az akciók részleteiért keresd Hair-Line területi képviselődet!

A képviselők elérhetőségét itt találod.