Semi di Lino Brunette

A Semi di Lino Brunette ápoló termékcsalád a természetes vagy festett barna és gesztenyebarna haj szépségének a kiemelésére született. Semlegesíti a nemkívánatos narancs árnyalatokat, mélyen táplálja és élettel tölti meg a hajszálakat. A fényes és ragyogó hajért!

Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette termékek barna és gesztenyebarna hajhoz

A színek veled vannak

Ahhoz, hogy igazán meg tudjuk mutatni a szépségünket, nem csak fényes, puha és erős hajra van szükségünk. Elengedhetetlen, hogy a hajunk színe is tökéletes legyen: intenzív, ragyogó és legfőképpen mentes az utálatos, nem kívánatos árnyalatoktól.

A természetes vagy festett barna hajnak is olyan speciális, tápláló termékekre van szüksége, amelyek megőrzik a haj vitalitását és fényességét, de leginkább olyan segítségre van szüksége, ami semlegesíti a nemkívánatos narancs árnyalatokat.

Szulfátmentes formula

Szulfátmentes formula

kíméletes formula, amely segíti a hosszan tartó hajszínt

Vegán formula

Vegán formula

a Semi di Lino Blonde & Brunette termékek nem tartalmaznak állati eredetű vagy állati származékból eredő összetevőket.

Bio illat

Illat Bio alapanyagból

természetes eredetű, és megújuló forrásokból nyert virágos illatjegyekkel.

Védőpajzs a kék fény ellen, a szín védelméért és a hosszan tartó színért

Blue Light Shield a kék fény elleni védelemért

Blue Light Shield

A szőke és barna hajra készült Semi di Lino Blonde & Brunette termékek Blue Light Shield védőpajzsot tartalmaznak, azt a hatóanyagot, ami megvédi a színeket a kék fény által okozott károsodástól.

A Blue Light Shield kék fény elleni védőpajzs a nyáriorgona virágából nyert, természetes eredetű hatóanyag, mely a hajszálakkal kapcsolatba lépve segít megőrizni a kozmetikai hajszínt.

Hatóanyagok

Urban Defence Pro

Urban Defence Pro

biotechnológiai hatóanyag, amely természetes, nem szintetikus folyamatokkal (fermetációval) előállított erjesztett cukrok makromolekuláiból áll. A makromolekula szerkezete külső pajzsot hoz létre, így megóvja a hajat a szennyező anyagok káros hatásaitól és megakadályozza, hogy a szabadgyökök képződését elősegítő por és nehézfémek bejussanak a hajszál belsejébe.

Shine Fix Complex

Shine Fix Complex

lenmag kivonat tartalmának köszönhetően 24 órán át tartó fényességet biztosít a haj tövétől a végekig.

Color Fix Complex

Color Fix Complex

antioxidánsban gazdag összetevő, amely UV szűrőt is tartalmaz, így a haj fényessége hosszabban tart és a színárnyalat intenzitásának megtartásában is segít.

Brunette Recovery a barna haj ragyogó színéért

Brunette Recovery

A hatóanyag alapja a datolya kivonat. Mély táplálást és újult életerőt ad a hajszálnak, a hosszan tartó ragyogó színért és az egészséges kinézetért.

Eredmények

* Műszeres vizsgálat Semi di Lino Brunette anti–orange kondicionálóval kezelt hajon.

** Műszeres vizsgálat Semi di Lino Brunette anti–orange samponnal +
kondicionálóval kezelt hajon.

*** Műszeres vizsgálat olyan hajon, amit előzőleg egy hétig kék fény ért és
Semi di Lino Brunette anti-orange kondicionálóval volt kezelve.

21% ragyogóbb szín*

Már az első használattól semlegesíti a nemkívánatos narancs árnyalatokat**

3x könnyebben fésülhető haj***

Termékek

Brunette Anti-Orange Low sampon

Kíméletes anti-narancs sampon természetes vagy festett, gesztenyebarna és barna hajra.

Szulfát-, paraffin-, és ásványi olaj mentes.

Semlegesíti a nemkívánatos narancs árnyalatokat.

Használat

Oszlassuk szét a nedves hajon és emulgeáljuk. Alaposan öblítsük le. Ha szükséges ismételjük meg. Intenzívebb hideg árnyalatok eléréséhez hagyjuk hatni 2-3 percig. Gyakori használatra alkalmas.

Kiszerelés

250 ml

Ash Pigment

Összetevők*

AQUA (WATER), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURETH-3, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, BASIC BLUE 124, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BUDDLEJA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, PHOENIX DACTYLIFERA (DATE) FRUIT EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE.

*Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a csomagolást.

Figyelmeztetés

A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse a felhasználási útmutatót. Ez a termék nem 16 évnél fiatalabb személy használatára készült. Az ideiglenes tetoválások, mint a fekete henna, fokozzák az allergia kockázatát.
Ne fesse be a hajat, ha kiütéses az arc vagy a hajas fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült; ha korábban voltak hajfestés utáni nem várt reakciói vagy a múltban az időleges tetováló anyag, mint a fekete henna irritációt okozott. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek egyes személyeknél bőrirritációt okozhatnak, ezért javasoljuk, hogy végezzen érzékenységi bőrpróbát az útmutató alapján. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére, mert vakságot okozhat. Szembe ne kerüljön. Gyermekektől távol tartandó. A felvitelhez használjon védőkesztyűt. A maradandó foltok elkerülése érdekében kerülje a termék textíliákkal és más felületekkel való érintkezését. Érintkezés esetén azonnal mossunk le minden esetleges termékcseppet. Professzionális minőség.

Brunette Intenzív Anti-Orange Low sampon

Kíméletes anti-narancs sampon intenzív hatással természetes vagy festett, gesztenyebarna és barna hajra.

Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette Intenzív Anti-Orange Low sampon barna hajra 1000 ml

Szulfát-, paraffin-, és ásványi olaj mentes.

Semlegesíti a nemkívánatos narancs árnyalatokat. Intenzív hatású.

Használat

Oszlassuk szét a nedves hajon és emulgeáljuk. Alaposan öblítsük le. Ismételjük meg a sampon felvitelét és maximum 5 percig hagyjuk hatni. A kezünket alaposan öblítsük le a használat után.

Kiszerelés

1000 ml

Ash Pigment

Összetevők*

AQUA (WATER), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURETH-3, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, POLYQUATERNIUM-7, LACTIC ACID, BASIC BLUE 124, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, BUDDLEJA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, PHOENIX DACTYLIFERA (DATE) FRUIT EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE.

*Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a csomagolást.

Figyelmeztetés

A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse a felhasználási útmutatót. Ez a termék nem 16 évnél fiatalabb személy használatára készült. Az ideiglenes tetoválások, mint a fekete henna, fokozzák az allergia kockázatát. Ne fesse be a hajat, ha kiütéses az arc vagy a hajas fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült; ha korábban voltak hajfestés utáni nem várt reakciói vagy a múltban az időleges tetováló anyag, mint a fekete henna irritációt okozott. Gyermekektől távol tartandó. A felvitelhez használjon védőkesztyűt. A maradandó foltok elkerülése érdekében kerülje a termék textíliákkal és más felületekkel való érintkezését. Érintkezés esetén azonnal mossunk le minden esetleges termékcseppet. Szembe ne kerüljön.
Kizárólag professzionális felhasználásra.

Brunette Anti-Orange kondicionáló

Anti-narancs kondicionáló természetes vagy festett, gesztenyebarna és barna hajra.

Paraffin-, és ásványi olaj mentes.

Kibontja a hajat és semlegesíti a nemkívánatos sárga árnyalatokat.

Használat

A samponos mosás után vigyük fel a hajra és oszlassuk szét a hajhosszon és a hajvégeken. Hagyjuk hatni 3 percig. Fésüljük meg a hajat, majd alaposan öblítsük le.

Kiszerelés

200 ml

Ash Pigment

Összetevők*

AQUA (WATER), GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE SE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-87, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-11, HC BLUE NO.16, CAPRYLYL GLYCOL, BASIC BLUE 124, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPANEDIOL, BUDDLEJA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, PHOENIX DACTYLIFERA (DATE) FRUIT EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

*Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a csomagolást.

Figyelmeztetés

A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse a felhasználási útmutatót. Ez a termék nem 16 évnél fiatalabb személy használatára készült. Az ideiglenes tetoválások, mint a fekete henna, fokozzák az allergia kockázatát. Ne fesse be a hajat, ha kiütéses az arc vagy a hajas fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült; ha korábban voltak hajfestés utáni nem várt reakciói vagy a múltban az időleges tetováló anyag, mint a fekete henna irritációt okozott. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek egyes személyeknél bőrirritációt okozhatnak, ezért javasoljuk, hogy végezzen érzékenységi bőrpróbát az útmutató alapján. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére, mert vakságot okozhat. Szembe ne kerüljön. Gyermekektől távol tartandó. A felvitelhez használjon védőkesztyűt. A maradandó foltok elkerülése érdekében kerülje a termék textíliákkal és más felületekkel való érintkezését. Érintkezés esetén azonnal mossunk le minden esetleges termékcseppet. Professzionális minőség.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security