EGÉSZSÉGES HAJ

A #Barba Italiana stílusjegyében

A hajunk látványos tanúbizonyságot ad belső és külső egészségi állapotunkról. A természet minden olyan hatóanyagot felkínál, amelyre az egészséges hajnak szüksége van. A haj teljes szépségéhez fontos a fejbőr ápolása is, melyet a tiszta, esszenciális olajok és természetes alapanyagok használatával érünk el.

MICHELANGELO

HÁRMAS HATÁSÚ SAMPON 250 ml / 1000 ml

LEONARDO

HÁROMKOMPONENSŰ LOTION
100 ml

CESARE

SAMPON & KONDICIONÁLÓ 250 ml

ENEA

SAMPON MINDENNAPI HASZNÁLATRA 250 ml

GIACINTO

HAMVASÍTÓ SAMPON 250 ml

A #Barba Italiana teljes mértékben a férfiak hajára kifejlesztett, professzionális termékeket kínálja széles választékban.
A termékek parabén-, paraffin-, gmo-, sls-, sles- és szilikonmentesek és NEM tesztelték állatokon.

Az egészséges formula titka?
Az illóolajok magas koncentrációja. Természetesen jelen vannak az egyes növények leveleiben, szirmaiban és a fákban (mikroszkópos cseppek formájában), és olyan aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek az egész test számára élénkítő erővel rendelkeznek.
Nem véletlen, hogy ősidők óta használják az illóolajokat kozmetikumokban. Valamint különböző problémák kezelésére és az egészség biztosítására alkalmazzák.

A FÉRFI HAJ SZÖVETSÉGESEI

HÁRMAS HATÁSÚ SAMPON & HÁROMKOMPONENSŰ LOTION

A Michelangelo hármas hatású sampon narancs, eukaliptusz és levendula illóolajokat tartalmaz. Kiválóan alkalmas mindennapi használatra. Segít megakadályozni a korpásodást, gátolja a felesleges faggyú termelődést, amely a zsíros haj fő okozója és gátolja a haj hullását. Finom és krémes textúrájú. Egész nap friss illatot biztosít a hajon.

A Leonardo hármkomponensű lotion 15 féle illóolaj koncentrátumával készült. Közülük több is nyugtató, lágyító és hidratáló tulajdonsággal bír. Ezek a ginzeng, a boróka, a rozmaring, az eukaliptusz, a verbéna, a borsmenta, a citromfű, a citrom, a méhpempő, a levendula, a bergamot, a zsálya, a mentol, az azulén és a geránium. Közvetlenül a fejbőrön kell alkalmazni, kiöblítés nélkül. A szalonszolgáltatások között a Leonardo Lotion-t a #Barba Italiana Volta Atomizer segítségével kell a fejbőrre felvinni. Az Atomizer nagyobb oxigénellátást biztosít, így segíti a termék belsejében lévő esszenciák teljes felszívódását.