TERMÉKEK

AZ EGÉSZSÉGES HAJ

A férfi hajápolásnak dedikált termékek.

A HAJ FORMÁZÁSA

Befejező és hajformázó termékek.

A SZAKÁLL ÁPOLÁSA

A szakáll ápolásához szükséges termékek.

A BOROTVÁLkozás

A borotválkozáshoz szükséges termékek.

MIÉRT A #BARBA ITALIANA-T VÁLASZD?

Teljes ápolási sor férfiaknak

A #Barba Italiana a hagyomány és az innováció kombinációjának legteljesebb kifejezése. A természet költeménye, amely magában foglalja a kutatási forradalmat és így egy teljesen Made in Italy koncepció született meg, maximális esztétikai eredményekkel. A férfiak ápolásának globális koncepciója a szakáll ápolásától a haj egészségéig.

A cél, hogy újra felkeltse a kortárs ember figyelmét egy, az érzékek harmóniáját magában foglaló wellness rituáléban.

Az illóolajok természetessége

Az illóolajok vitalitása a #Barba Italiana termékek alapja. A levelek, a virágszirmok, a különleges növények apró cseppek formájában, különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek figyelemre méltó revitalizáló erővel rendelkeznek, és amelyeket az egész szervezet hasznosíthat.

Tény, hogy az illóolajokat az ókorban már használták számos probléma megoldására, a jólét és a jó egészség megteremtésére.

Made in Italy minőség

A #Barba Italiana számára lényeges, hogy teljes egészében Olaszországban tervezett, gyártott és csomagolt termékcsaládot kínáljon. Ezzel garantálva a felhasználó számára azokat a hozzáadott értékeket, mint a biztonság, a design, a funkcionalitás, a stílus és a részletekre való figyelem, amelyet csak a Made in Italy biztosít.