ÚJDONSÁGOK

Dream Like Leonardo

Az ALFAPARF Milano 2019-ben egy eddig még soha nem látott újdonsággal rukkolt elő, ez pedig nem más, mint a harmadik árnyalat. Fogadjátok szeretettel a 6 új, eddig még nem létező színt.

bővebben

Style Stories

Minden frizurának van egy története. Ismerd meg az ALFAPARF Milano megújult styling termékcsaládját a Style Stories-t.

bővebben

PLAYLIST…a jövő színeinek ritmusa!

Az ALFAPARF Milano új kollekciója ihletet ad a vendégeknek és a fodrászoknak is. Ritmussal teli színek, amelyek minden igénynek megfelelnek.
Playlist, azért, hogy észrevegyenek és azért, hogy felfigyeljenek Rád!

bővebben

A hajszín akkor tetszetős, ha finom

Az Alfaparf Milano a Precious Nature Color ammónia, PPD- és rezorcinmentes hajfestékének megalkotásakor az olasz konyha legkiválóbb összetevőit válogatta össze, hogy kényeztesse a nők haját.

bővebben

The HAIR Supporters

A The HAIR Supporters egy új, 100%-ban professzionális termékrendszer, amely növeli a szalonban nyújtott szolgáltatások minőségét. Megóvja a hajat és gondoskodik a haj egészségéről.

bővebben

Precious Nature – A természet ereje!

A világhírű olasz konyhából érkeznek a legkiválóbb alkotóelemek, melyek garantálják a Precious Nature termékek fantasztikus hatékonyságát. 10 összetevő, 100% természetesség, nagyszerű illatok, magával ragadó textúra, gusztusos receptek.

bővebben

PIGMENTS

A PIGMENTS a legújabb generációs hajszínező, amely intenzívebbé, gazdagabbá és különlegesen ragyogóvá teszi az ALFAPARF MILANO által kínált bármilyen hajápolási szolgáltatást (kezelés, festés, vágás és formázás).

bővebben

THE LEGENDARY COLLECTION

Az Alfaparf Milano most elhozza a szalonokat az otthonodba. Az Il Salone Milano termékcsalád kiváló választás, ha professzionális ápolókat keresel.

bővebben

Kezdődik a “Hair Manifestation”!

Az ALFAPARF Milano meghirdette a valaha volt legnagyobb demonstrációt azért, hogy a férfiak és nők kifejezzék személyiségüket. Ezt pedig a legegyszerűbben a hajszínükön keresztül tehetik meg.

bővebben

Nem csak színező – COLORWEAR

Az ALFAPARF Milano új hajszínezője a Colorwear, ami nem csak színező, sokkal több annál. Próbáld ki a korlátlan árnyalási lehetőséget és adj maximális fényt vendéged hajának.

bővebben