BB Bleach

Innovatív szőkítőporok a pontos és személyre szabott eredményért.

BB Bleach

Innovatív szőkítőporok a pontos és személyre szabott eredményért.

Alfaparf Milano Professional

A cél,
szőke minden árnyalatban

Az Alfaparf Milano Professional kutatólaboratóriumában kifejlesztett szőkítőporok kielégítik a hajfestés világának minden igényét.
A BB Bleach a fodrászok tökéletes eszköze a biztonságos szőkítés eléréséhez.

Exkluzív védelmi
technológia

Bond System

Olyan védelmi rendszer, mely erősíti és elősegíti a haj ujjáépülését. Kettős hatást fejt ki: a kortexbe hatolva belülről állítja helyre a hajszálakat, miközben kijavítja a haj felszínét a szőkítés teljes folyamata alatt.

Vegán Formula

Állati eredetű és állati eredetű összetevőktől mentes.

Chia Mag Olaj

Ásványi anyagokban, vitaminokban és Omega-3 zsírsavban gazdag, így védi és erősíti a hajszálakat.

Fehér Agyag

Tisztító és méregtelenítő tulajdonságokkal, így a haj rugalmas és rendkívül puha.

Marula Olaj

Gazdag a haj ápolására szolgáló hatóanyagokban, a haj fényes, táplált és élettel teli.

Rizskeményítő

A szőkítés teljes folyamata alatt fenntartja a haj egyenletes és megfelelő nedvességtartalmát.

Maximális hatékonyság

* Az új BB Bleach Easy Lift formulával kezelt hajon végzett műszeres teszt eredménye, összehasonlítva az egyik legerősebb piaci versenytárssal.

** Műszeres teszt eredménye, amelyet nedves hajon végeztek, miután a BB Bleach Easy Lift új formulájával kezelték, összehasonlítva az előző formulával, ugyanúgy felhordva.

-66%-kal

kevesebb hajtöredezettség*

+38%-kal

jobb fésülhetőség**

Maximális hatékonyság

-66%-kal

kevesebb hajtöredezettség*

* Az új BB Bleach Easy Lift formulával kezelt hajon végzett műszeres teszt eredménye, összehasonlítva az egyik legerősebb piaci versenytárssal.

+38%-kal

jobb fésülhetőség**

** Műszeres teszt eredménye, amelyet nedves hajon végeztek, miután a BB Bleach Easy Lift új formulájával kezelték, összehasonlítva az előző formulával, ugyanúgy felhordva.

Festési szolgáltatás

Használat

1., Egy nem fém tálban keverjük össze a BB Bleach szőkítőport az Alfaparf Milano Professional Oxid’o  krémhidrogénnel. A keverési arány a kívánt eredménytől és szőkítési technikától függ (lásd a táblázatban). Fordítsunk nagy figyelmet az ajánlott keverési arányok betartására. Ecset segítségével keverjük homogén állagúvá a krémet.

2., Vigyük fel a keveréket száraz, nem megmosott hajra. Folyamatosan ellenőrizzük a szőkítés mértékét.

3., Miután elértük a kívánt szőkítés mértékét, alaposan öblítsük le, majd végezzünk egy kíméletes samponos mosást a szőkítő keverék maradványainak teljes eltávolítása érdekében. Maximális hatóidő: 50 perc.

NE HASZNÁLJUK HŐHATÁS ALATT!

KEZELÉSI AJÁNLÁSOK PROFI HAJSZŐKÍTŐ TERMÉKEKHEZ

A tisztítószerekkel (szappan, sampon, mosószer, stb.) való rendszeres érintkezés gyengítheti a bőr természetes védőrétegét. A természetes védőréteg károsodása miatt a bőr jobban ki van téve a külső hatásoknak. Ilyen körülmények között a termékek gondatlan használata irritációhoz és túlérzékenységhez vezethet, mely idővel akár súlyosabb egészségügyi problémákat okozhat. Ezért ha szőkítő termékekkel dolgozik, ajánljuk, hogy tartsa be a biztonságos munkakörülményeket.

  • A szőkítőpor előkészítése, felvitele és eltávolítása alatt használjon védőkrémet a kezeire és viseljen megfelelő védőkesztyűt.
  • Kibontáskor és használatakor törekedjen rá, hogy a szőkítőport közvetlenül ne lélegezze be, komoly irritációt válthat ki a légutakban.
  • Ha véletlenül szembe kerül vagy közvetlenül bőrrel érintkezik,
    bő vízzel öblítse le.
  • Ne használjon fém eszközöket.

Javasolt a munkatér gyakori szellőztetése, elősegítve ezzel a levegőcserét és megelőzendő a por és gőzök felhalmozódását. Gondosan tartsa be a használati utasítást és a biztonságos kezelésre vonatkozó javaslatokat. A helyes és biztonságos használathoz elengedhetetlen a termékcímkén található leírás gondos követése és betartása.

Alfaparf Milano Professional BB Bleach szőkítőpor használati táblázat
Alfaparf Milano Professional BB Bleach High Lift 9 árnyalatig világosító szőkítőpor

High Lift

Alfaparf Milano Professional BB Bleach Easy Lift 7 árnyalatig világosító szőkítőpor

Easy Lift

Alfaparf Milano Professional BB Bleach Free Style Lift 7 árnyalatig világosító szőkítőpor szabadkezes technikákhoz

Free Style Lift

Termékek

High Lift

9 árnyalatig világosító szőkítőpor

Alfaparf Milano Professional BB Bleach High Lift 9 árnyalatig világosító szőkítőpor

A szőkítő porzásmentes, a keverést követően krémes állagú textúrája stabil marad a teljes folyamat alatt, ezzel lehetővé téve a személyre szabott és tökéletes végeredményt. A BOND SYSTEM technológiának, valamint az ásványi sókban, vitaminokban és Omega-3 zsírsavakban gazdag Chia mag olajnak köszönhetően 9 árnyalatnyi világosítást érhetünk el, megőrizve a haj egészségét. Az eredmény hihetetlenül fényes, táplált és élettel teli haj.

Használat

Egy nem fém tálban keverjük össze a szőkítőport az aktivátorral. A keverési arány 1:1,5-től 1:2-ig (lásd a professzionális útmutató táblázatát). Ecsettel keverjük addig, amíg egyenletes, homogén állagot nem kapunk, majd vigyük fel a még mosatlan, száraz hajra. Hagyjuk rajta (max. 50 percig), majd öblítsük le. Fejbőrön való alkalmazás esetén, sose használjunk 20 volumen-nél erősebb aktivátort. NE HASZNÁLJUK HŐFORRÁS ALATT.

Kiszerelés

12×50 g / 400 g

Összetevők*

POTASSIUM PERSULFATE, SODIUM SILICATE, MAGNESIUM CARBONATE, SODIUM STEARATE, AMMONIUM PERSULFATE, SODIUM METASILICATE, EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), XANTHAN GUM, POTASSIUM ALGINATE, SILICA, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SALVIA HISPANICA SEED OIL, MALTODEXTRIN, AQUA (WATER), HYDROXYPROPYLGLUCONAMIDE, HYDROXYPROPYLAMMONIUM GLUCONATE, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SPROUT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

*Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a csomagolást.

Figyelmeztetések

Perszulfátokat tartalmaz. Szigorúan kövesse a használati utasításokat. Szem, bőr és légúti irritációt okozhat. Erősen lúgos. Lenyelve ártalmas hatású. Lenyelés esetén ne hánytassa magát, kivéve, ha orvostól engedélyt kap rá. Ne adjon semmit szájon keresztül eszméletlen személynek. Forduljon orvosi segítséghez. A termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bőrirritációt és súlyos allergiás reakciókat okozhatnak, beleértve a légúti problémákat is belégzés esetén. Bőrrel való érintkezés esetén bő vízzel mosson kezet, majd kérjen orvosi tanácsot. Csak haj szőkítésére használja. Ne használja szempillán, szemöldökön és testszőrzeten. Kerülje a szemmel való érintkezését. Ha a termék szembe kerül, azonnal mossa ki bő vízzel, és kérjen orvosi tanácsot. Ha a bőrre kerülve viszketést, vagy égő érzést okoz, azonnal mossa le langyos vízzel. Ne használja irritált, vagy károsodott bőrön. Ne használja gyerekeken. Tartsa gyermekektől távol. Tartsa távol hőforrásoktól, szikrától, nyílt lángtól. Tüzet okozhat, ha más vegyszerekkel érintkezik, vagy papírral, gyúlékony anyagokkal. Viseljen kesztyűt. Csak megfelelő szellőzésű helyiségben használja

Kizárólag professzionális felhasználásra.

Easy Lift

7 árnyalatig világosító szőkítőpor

Alfaparf Milano Professional BB Bleach Easy Lift 7 árnyalatig világosító szőkítőpor

Homogén textúrájának köszönhetően kiválóan alkalmas minden típusú használatra: alkalmazhatjuk a hajtövön, hagyományos melír vagy akár balayage technikához is. A kék színű szőkítőpor segít a nemkívánatos árnyalatok kiküszöbölésében hiszen ellensúlyozza a szőkítő szolgáltatásnál előforduló narancssárga pigmentmaradványokat. A BOND-SYSTEM technológiának, és az antioxidánsokban, tápláló és hidratáló összetevőkben gazdag Marula olajnak köszönhetően 7 árnyalatig világosíthatunk vele, megőrizve a haj egészségét. Az eredmény hihetetlenül fényes, táplált és élettel teli haj.

Használat

Egy nem fém tálban keverjük össze a szőkítőport az aktivátorral. A keverési arány 1:1,5-től 1:2-ig (lásd a professzionális útmutató táblázatát). Ecsettel keverjük addig, amíg egyenletes, homogén állagot nem kapunk, majd vigyük fel a még mosatlan, száraz hajra.  Hagyjuk rajta (max. 50 percig), majd öblítsük le. Fejbőrön való alkalmazás esetén, sose használjunk 20 volumen-nél erősebb aktivátort. NE HASZNÁLJUK HŐFORRÁS ALATT.

Kiszerelés

12×50 g / 400 g

Összetevők*

POTASSIUM PERSULFATE, SODIUM SILICATE, MAGNESIUM CARBONATE, SODIUM STEARATE, AMMONIUM PERSULFATE, SODIUM METASILICATE, EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), POTASSIUM ALGINATE, SILICA, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, XANTHAN GUM, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77007 (ULTRAMARINES), SCLEROCARYA BIRREA SEED OIL, MALTODEXTRIN, AQUA (WATER), HYDROXYPROPYLGLUCONAMIDE, HYDROXYPROPYLAMMONIUM GLUCONATE, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SPROUT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

*Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a csomagolást.

Figyelmeztetések

Perszulfátokat tartalmaz. Szigorúan kövesse a használati utasításokat. Szem, bőr és légúti irritációt okozhat. Erősen lúgos. Lenyelve ártalmas hatású. Lenyelés esetén ne hánytassa magát, kivéve, ha orvostól engedélyt kap rá. Ne adjon semmit szájon keresztül eszméletlen személynek. Forduljon orvosi segítséghez. A termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bőrirritációt és súlyos allergiás reakciókat okozhatnak, beleértve a légúti problémákat is belégzés esetén. Bőrrel való érintkezés esetén bő vízzel mosson kezet, majd kérjen orvosi tanácsot. Csak haj szőkítésére használja. Ne használja szempillán, szemöldökön és testszőrzeten. Kerülje a szemmel való érintkezését. Ha a termék szembe kerül, azonnal mossa ki bő vízzel, és kérjen orvosi tanácsot. Ha a bőrre kerülve viszketést, vagy égő érzést okoz, azonnal mossa le langyos vízzel. Ne használja irritált, vagy károsodott bőrön. Ne használja gyerekeken. Tartsa gyermekektől távol. Tartsa távol hőforrásoktól, szikrától, nyílt lángtól. Tüzet okozhat, ha más vegyszerekkel érintkezik, vagy papírral, gyúlékony anyagokkal. Viseljen kesztyűt. Csak megfelelő szellőzésű helyiségben használja

Kizárólag professzionális felhasználásra.

Free Style Lift

7 árnyalatig világosító szőkítőpor szabadkezes technikához

Alfaparf Milano Professional BB Bleach Free Style Lift 7 árnyalatig világosító szőkítőpor szabadkezes technikákhoz

Agyagos textúrájának köszönhetően a külső rétege gyorsan megszárad, ezzel izolálja a tincseket, melyek így nem érintkeznek a haj szomszédos szekcióival és nem hagynak foltot a szőkítőpormentes tincseken. Ideális szabadkezes technikához, melírfólia használata nélkül. A BOND SYSTEM technológiának, valamint a tisztító és méregtelenítő tulajdonságokkal bíró fehér agyagnak köszönhetően tökéletes 7 árnyalatnyi világosításra, miközben biztosítja a haj egészségét. Rizskeményítőt tartalmaz, mely a szőkítés teljes folyamata alatt fenntartja az egyenletes és megfelelő nedvességtartalmat.

Használat

Egy nem fém tálban keverjük össze a szőkítőport az aktivátorral. A keverési arány 1:1 (lásd a professzionális útmutató táblázatát). Ecsettel keverjük addig, amíg egyenletes, homogén állagot nem kapunk, majd vigyük fel a még mosatlan, száraz hajra. Hagyjuk rajta (max. 50 percig), majd öblítsük le. NE HASZNÁLJUK HŐFORRÁS ALATT.

Kiszerelés

400 g

Összetevők*

POTASSIUM PERSULFATE, KAOLIN, SODIUM SILICATE, MAGNESIUM CARBONATE HYDROXIDE, SODIUM METASILICATE, MALTODEXTRIN, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, EDTA, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SILICA, AQUA (WATER), HYDROXYPROPYLGLUCONAMIDE, HYDROXYPROPYLAMMONIUM GLUCONATE, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SPROUT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

*Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a csomagolást.

Figyelmeztetések

Perszulfátokat tartalmaz. Szigorúan kövesse a használati utasításokat. Szem, bőr és légúti irritációt okozhat. Erősen lúgos. Lenyelve ártalmas hatású. Lenyelés esetén ne hánytassa magát, kivéve, ha orvostól engedélyt kap rá. Ne adjon semmit szájon keresztül eszméletlen személynek. Forduljon orvosi segítséghez. A termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bőrirritációt és súlyos allergiás reakciókat okozhatnak, beleértve a légúti problémákat is belégzés esetén. Bőrrel való érintkezés esetén bő vízzel mosson kezet, majd kérjen orvosi tanácsot. Csak haj szőkítésére használja. Ne használja szempillán, szemöldökön és testszőrzeten. Kerülje a szemmel való érintkezését. Ha a termék szembe kerül, azonnal mossa ki bő vízzel, és kérjen orvosi tanácsot. Ha a bőrre kerülve viszketést, vagy égő érzést okoz, azonnal mossa le langyos vízzel. Ne használja irritált, vagy károsodott bőrön. Ne használja gyerekeken. Tartsa gyermekektől távol. Tartsa távol hőforrásoktól, szikrától, nyílt lángtól. Tüzet okozhat, ha más vegyszerekkel érintkezik, vagy papírral, gyúlékony anyagokkal. Viseljen kesztyűt. Csak megfelelő szellőzésű helyiségben használja

Kizárólag professzionális felhasználásra.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security