HOGYAN SZÜLETETT A #BARBA ITALIANA?

A #Barba Italiana az a Made in Italy márka, amely a modern férfi minden egyes esztétikai igényére biztosítja a megfelelő választ és ezzel eleget tesz az olaszországi DNG – Group céljainak, azaz a világ bármelyik részén élő férfi számára garantálja azt a széles skálájú professzionális szépségápolási termékcsaládot, amelyet célzottan a férfiak számára fejlesztettek ki.

A természetes alapanyagokra, az olajesszenciák vitalizáló hatására, a környezettudatosságra, az elegáns csomagolásra, a hatékonyságra, a biztonságra, a részletekre fordított figyelemre és a mélyreható tanulmányokra alapozott az a projekt, amely a férfiszépséget, a férfi szépségápolást célozta meg, és ez nem más, mint a #Barba Italiana.

A márka megalkotója a fiatal és vállalkozó szellemű, olasz Giacomo De Nardis, akinek köszönhetően 2015 óta több, mint negyven országban vált ismerté és elismerté a #Barba Italiana védjegy.

A céltudatossággal megalkotott, kiváló minőségű kozmetikai termékek, azaz a #Barba Italiana, az érzékek harmóniája és a természet által kínált kincsek egysége, így a teljes, forradalmian új termékcsalád parabén-, paraffin-, gmo-, sls-, sles-, és szilikonmentes.

Oktatás, design, tradíció és forradalmi újdonságok összességéből jött létre a #Barba Italiana márka egységét képviselő cég.

Az egyedülálló márka a férfi szépségápolás szakembereinek és vendégeiknek is teljes körű szolgáltatást biztosít.

Üdvözlünk a férfi szépségápolás új világában,
Üdvözlünk a #Barba Italiana világában!

#Barba Italiana a stílusos férfi szépségápolási termékcsaládja

MIÉRT A #BARBA ITALIANA-T VÁLASZD?

Teljes ápolási sor férfiaknak

A hagyomány és az innováció kombinációjának legteljesebb kifejezése. A természet költeménye, amely magában foglalja a kutatási forradalmat és így egy teljesen Made in Italy koncepció született meg, maximális esztétikai eredményekkel. A férfiak ápolásának globális koncepciója a szakáll ápolásától a haj egészségéig.

A cél, hogy újra felkeltse a kortárs ember figyelmét egy, az érzékek harmóniáját magában foglaló wellness rituáléban.

Az illóolajok természetessége

Az illóolajok vitalitása a termékek alapja. A levelek, a virágszirmok, a különleges növények apró cseppek formájában, különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek figyelemre méltó revitalizáló erővel rendelkeznek, és amelyeket az egész szervezet hasznosíthat.

Tény, hogy az illóolajokat az ókorban már használták számos probléma megoldására, a jólét és a jó egészség megteremtésére.

Made in Italy
minőség

A #Barba Italiana számára lényeges, hogy teljes egészében Olaszországban tervezett, gyártott és csomagolt termékcsaládot kínáljon. Ezzel garantálva a felhasználó számára azokat a hozzáadott értékeket, mint a biztonság, a design, a funkcionalitás, a stílus és a részletekre való figyelem, amelyet csak a Made in Italy biztosít.

#termékek

#hajápolás

#Barba Italiana férfi hajápoló termékek

#hajformázás

#Barba Italiana férfi hajformázó termékek

#fejbőrápolás

#Barba Italiana férfi fejbőrápoló termékek

#hajszínezés

#Barba Italiana férfi hajfestő termékek

#testápolás

#Barba Italiana férfi testápoló termékek

#borotválkozás

#Barba Italiana férfi borotválkozási termékek

#szakállápolás

#Barba Italiana férfi szakállápolási termékek

Kövess minket Facebookon és Instagramon

Social média felületeinken folyamatosan értesülhettek újdonságainkról, akcióinkról és arról, hogy éppen hol találkozhattok kedvenc borbélyunkkal, Péter Gáborral!

Facebook logóInstagram logó

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security