TERMÉKEK

Wellness termékcsalád férfiaknak

HOGYAN SZÜLETETT A #BARBA ITALIANA?

A #Barba Italiana az a Made in Italy márka, amely a modern férfi minden egyes esztétikai igényére biztosítja a megfelelő választ és ezzel eleget tesz az olaszországi DNG – Group céljainak, azaz a világ bármelyik részén élő férfi számára garantálja azt a széles skálájú professzionális szépségápolási termékcsaládot, amelyet célzottan a férfiak számára fejlesztettek ki.

A természetes alapanyagokra, az olajesszenciák vitalizáló hatására, a környezettudatosságra, az elegáns csomagolásra, a hatékonyságra, a biztonságra, a részletekre fordított figyelemre és a mélyreható tanulmányokra alapozott az a projekt, amely a férfiszépséget, a férfi szépségápolást célozta meg, és ez nem más, mint a #Barba Italiana.

A márka megalkotója a fiatal és vállalkozó szellemű, olasz Giacomo De Nardis, akinek köszönhetően 2015 óta több, mint negyven országban vált ismerté és elismerté a #Barba Italiana védjegy.

A céltudatossággal megalkotott, kiváló minőségű kozmetikai termékek, azaz a #Barba Italiana, az érzékek harmóniája és a természet által kínált kincsek egysége, így a teljes, forradalmian új termékcsalád parabén-, paraffin-, gmo-, sls-, sles-, és szilikonmentes.

Oktatás, design, tradíció és forradalmi újdonságok összességéből jött létre a #Barba Italiana márka egységét képviselő cég:

#Barba Italiana Training,
#Barba Italiana Design,
#Barba Italiana Tech.

E három vonalat követve, az egyedülálló márka a férfi szépségápolás szakembereinek és vendégeiknek is teljes körű szolgáltatást biztosít.

Üdvözlünk a férfi szépségápolás új világában,
Üdvözlünk a #Barba Italiana világában!