Color Wear Gloss Toner

A természetes evolúció: Gloss Toner

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner

Éld át a szőke haj élményét!

Ha a vendégeid legnagyobb vágya az, hogy szőke hajuk legyen, akkor tedd lehetővé,  hogy a szalonodban a legjobb módon éljék meg ezt!

Az ALFAPARF Milano bemutatja a Color Wear the Natural Evolution of Gloss Toner oxidációs színezőt, az arginin alapú, folyékony textúrájú tonalizálót, melyet célzottan a szőke hajszín világának fejlesztettek ki.

A tonalizálás tökéletesítésére kifejlesztett új termékcsalád: Color Wear the Natural Evolution of Gloss Toner árnyalataival áttetsző és természetes végeredményt érsz el, bármilyen szőkítési technikát is alkalmazol.

Profizmus a maximumon!

A GLOSS TONER használata gyors és egyszerű, mely lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy kompromisszumok nélküli végeredménnyel vezessék be vendégeiket a szőkeség érzékeny világába.

Innovatív, forradalmi formula

Hatóanyagok

A Gloss Toner formulája értékes hatóanyagokkal gazdagított:

Fermentált almaecet alapú hatóanyag, amely helyreállító hatású:
– Javítja és helyreállítja a hajszál szerkezetét, melyet kémiai- vagy hőhatás által okozott stressz ért.
– Javítja a fésülhetőséget.
– Csökkenti a pH értéket, lezárja a kutikulát, ezáltal megsokszorozza a haj fényességét.

Tápláló, kondicionáló komplex, amely:
– antisztatikus hatású,
– simává és puhává teszi a hajat.

Szabadalmaztatott, arginin alapú technológia

A Color Wear Gloss Toner innovatív formulájának szabadalmaztatott technológiája: az arginin, a növényi cukorból származó, természetes eredetű lúgosító.

Vegán

Állati eredetű vagy állati származékból eredő összetevőktől mentes.

Gyengéd formula

– Ammóniamentes
– MEA (Etanolamin) mentes
– Szilikonmentes
– Rezorcinmentes

Folyékony textúra

Gyorsan kikeverhető és gyorsan felvihető folyékony textúrája van, mely ideális az applikátor használatához, és a rövid ideig tartó szolgáltatásokhoz is a fejmosóban. A felvitelhez használhatunk ecsetet is.

A kollekció

Maximális hatékonyság

* műszeres vizsgalat Color Wear Gloss Tonerrel kezelt haj (09.2) és nem kezelt haj összehasonlításában.

** műszeres vizsgálat Color Wear Gloss Tonerrel kezelt haj (09.2) és nem kezelt haj összehasonlításában.

*** száraz hajon végzett műszeres vizsgálat a Color Wear Gloss Toner egyetlen használata után, az egyik legnagyobb piaci versenytárs összehasonlításában.

**** műszeres mérővizsgálat Color Wear Gloss Tonerrel kezelt hajon (08N), 12 mosás után.

+103%

ragyogás, mozgásban lévő hajon mérve*

+13%

rugalmasság, már az első használat után**

3X

könnyebben fésülhető haj  már az első használat után***

90%

színtartósság, 12 mosást követően****

Célzott ajánlat

Tökéletes tonizálás és multidimenziós szőkék:
egy igazán átfogó szőkeségi élményért

Menü szőke hajhoz

22 exkluzív árnyalat célzottan és teljes körűen a szőke haj igényeire kifejlesztve. Árnyalatainak és áttetszőségének köszönhetően, tökéletes a speciális és precíz szolgáltatások megvalósítására.

Multidimenzionális szőke

Tonalizáló szolgáltatás, melyet a szőkítő szolgáltatás után végzünk. Ideális minden típusú átmenet kiemelésére, akármilyen szőkítési technikával is készültek. Kiemelten alkalmas a legkifinomultabb technikákhoz.

Színek keveréke

Áttetsző tonalizálás a hajhosszon és a hajvégeken, melyet a festési szolgáltatással együtt is végezhetünk, amihez vagy tartós hajfestéket (Evolution of the Color vagy Precious Nature Color) használunk, vagy Color Wear oxidációs színezőt a haj tövén, hogy mélységet adjunk neki.

Színfrissítés szőke hajra

Speciális színfrissítés szőke hajra helyreállító hatóanyagokkal, melyekkel fényt és élénkebb színt adunk a hajnak két szolgáltatás közötti időszakban.

Finom tónus

Kíméletes módszer a tónusok gazdagítására és a természetes hajszín fényének kiemelésére anélkül, hogy megváltoztatná azt. A natúr alaphajszín változatlan marad.

Finish

A formaváltoztató szolgáltatás megváltoztathatja a haj kozmetikai színét. A szolgáltatással  semlegesíthetjük vagy élénkíthetjük azt a szőke színt, amit a formaváltoztató szolgáltatás megváltoztatott. A két szolgáltatás egy napon is végezhető.

Vegan re-gloss

Vegán fényszolgáltatás helyreállító hatóanyaggal gazdagítva, a tónusok fokozására, és a festett vagy természetes szín kiemelésére a Color Wear Clear önálló használatával.

Grey Glaze

A természetesen ősz haj fehér/szürke színének kiemelésére, fokozására.

Így használd…

Végtelen lehetőség a színek létrehozására:
keverhető Pigments-cel

Alfaparf Milano Pigments

A szőke hajszín komplett élménye
az ALFAPARF Milano-val.

Kétségtelen, hogy a tonalizálás az egyik legfontosabb lépés a kívánt színeredmény eléréséhez. De azt is tudjuk, hogy csak akkor biztosíthatjuk vendégeink számára a szőke hajszín élményének 360 fokos,  igazán egyedi megélését, ha a folyamat minden egyes lépését gondosan követjük: a fejbőr és a haj előkészítését, a szőkítést és a tonalizálást. Az ALFAPARF MILANO technikai termékei minden igényre megoldást nyújtanak, és biztosítják a kellemes élmény teljes átélését.

1. Előkészítés

Ha egy olyan időigényes és összetett folyamatról van szó, mint a szőkítés, nagyon fontos a vendég fejbőrének előkészítése és védelme ahhoz, hogy a maximális komfortérzetet biztosítsuk a szőkítő szolgáltatás teljes időtartama alatt.

The HAIR Supporters

100%-ban professzionális felhasználásra készült termékcsalád, amely a  szalonokban végzett technikai szolgáltatások színvonalát, minőségét emeli. Ehhez a SCALP PROTECTOR szérum nyújtja a segítséget, amely védi és nyugtatja* a  fejbőrt, és komfortérzetet biztosít a technikai szolgáltatások alatt. Illatanyagmentes.

* 100, érzékeny fejbőrű vendégen végzett teszt a Scalp Protector szérum használatával és azonos technikai szolgáltatásnál a szérum használata nélkül.

Alfaparf Milano The HAIR Supporters Scalp Protector

Scalp Protector

The HAIR Supporters

2. Szőkítés

A szőkítés nem egy egyszerű folyamat, amit mindig ugyanúgy ismétlünk, hanem minden alkalom más és más. Minden alkalommal maximális koncentrációra és szakértelemre van szükség ahhoz, hogy a legkisebb hibát is elkerüljük és a kívánt végeredményt érjük el. A kihívások legyőzésére szükség van egy szakemberre, aki a megfelelő termékeket helyesen használja, melyek lehetővé teszik azt, hogy a szolgáltatások a kiindulási alapnak megfelelően személyre szabottá váljanak és ezzel egy időben védjék a haj állapotát.

BB Bleach

Innovatív szőkítő termékcsalád a precíz és személyre szabott végeredményhez, mely
exkluzív hajvédelmi technológiájának köszönhetően figyelembe veszi a haj jólléti
állapotát.

BI-BOND COMPLEX TECHNOLÓGIA
Double Bond Reconstruction, a kettős kötés-újjáépítő. Innovatív hatásfokozó a haj védelmére, amely a Kvaternizált Biomimetikai keratin továbbfejlesztésének eredménye. A hajszál felszínén és a hajszál szerkezetében is kifejti hatását, hiszen kijavítja a felszín sérült részeit, valamint a hajrostokba behatolva újjáépíti azt.

Alfaparf Milano BB Bleach Easy Lift 7 szőkítőpor

Easy Lift 7

BB Bleach

Alfaparf Milano BB Bleach High Lift 9 szőkítőpor

High Lift 9

BB Bleach

Alfaparf Milano BB Bleach Free Style Lift szőkítőpor

Free Style Lift

BB Bleach

The HAIR Supporters

BOND REBUILDER

Különleges hatású kötés-újjáépítő krém, mely védi a haj rostjait a technikai szolgáltatás alatt, csökkenti az esetleges roncsolódások, sérülések számát, megóvja a belső kötéseket és javítja azok ellenállóképességét.

Alfaparf Milano The HAIR Supporters Bond Rebuilder kötés-újjáépítő krém

Bond Rebuilder

The HAIR Supporters

3. A tonalizálás

A szőkítő szolgáltatás utolsó lépése a tonalizálás, mely nagyon fontos, mert a szőke haj tökéletes árnyalatát ezzel érjük el.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Natural 08N

Gloss Toner

Color Wear

Color Wear Gloss Toner

A tonalizálás tökéletesítésére kifejlesztett új termékcsalád, ami maximálisan kiemeli az átmenteket és áttetsző végeredményt biztosít. A GLOSS TONER különleges, helyreállító összetevője a fermentált almaecet alapú hatóanyag, mely lezárja a kutikulát és javítja a szőkített haj szerkezetét.

Alfaparf Milano Color Wear oxidációs hajszínező

Color Wear

Oxidációs hajszínező

Color Wear

A Color Wear a szín a színben koncepció természetes fejlődésének eredménye: 100%-os fedést biztosít és intenzív színt ad a hajnak. Ideális a szőkítéssel elért színeredmény egységesítésére.
Természetes eredetű, részlegesen erjesztett olajok keverékét tartalmazza, melyek tápláló, antioxidáns, védő és anti-frizz hatásúak.

Befejező lépésként, a szőke haj élményének teljes megéléséhez az ALFAPARF MILANO a

The HAIR Supporters

SCALP & FIBER RESTORER

hajrost- és fejbőr-helyreállító, különleges, kettős hatású fluidot ajánlja amely:

  • segít helyreállítani a fejbőr normál pH értékét, amely a technikai szolgáltatások alatt megváltozik
  • helyreállítja a haj rostjainak helyes egyensúlyi állapotát, miközben lezárja a kutikulát, fényt és táplálást biztosítva a hajnak
Alfaparf Milano The HAIR Supporters Scalp&Fiber Restorer hajrost- és fejbőr-helyreállító fluid

Scalp & Fiber Restorer

The HAIR Supporters

Termékek

Az Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner terméke vegán

Red

Ammónia-, MEA-, szilikon- és rezorcinmentes.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Red árnyalatok
08.6 - Soft Light Red Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, HC RED NO. 3, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, 2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE, EDTA, HC YELLOW NO. 2, p-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, GLYCERIN, VINEGAR, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

010.26 - Soft Lightest Violet Red Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-PHENYLENEDIAMINE, GLYCERIN, VINEGAR, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, 2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

Gold

Ammónia-, MEA-, szilikon- és rezorcinmentes.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Gold árnyalatok
09.3 - Soft Very Light Golden Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, POTASSIUM HYDROXIDE, ARGININE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, p-AMINOPHENOL, EDTA, BASIC YELLOW 87, GLYCERIN, VINEGAR, p-PHENYLENEDIAMINE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

08.31 - Soft Light Golden Ash Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, p-AMINOPHENOL, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, GLYCERIN, VINEGAR, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

010.32 - Soft Lightest Golden Violet Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-AMINOPHENOL, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, GLYCERIN, VINEGAR, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

Violet

Ammónia-, MEA-, szilikon- és rezorcinmentes.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Violet árnyalatok
08.2 - Soft Light Violet Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-PHENYLENEDIAMINE, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, m-AMINOPHENOL, GLYCERIN, VINEGAR, p-AMINOPHENOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

09.2 - Soft Very Light Violet Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, p-PHENYLENEDIAMINE, GLYCERIN, VINEGAR, p-AMINOPHENOL, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

08.21 - Soft Lightest Golden Violet Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-PHENYLENEDIAMINE, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, GLYCERIN, VINEGAR, m-AMINOPHENOL, p-AMINOPHENOL, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

10.21 - Soft Lightest Violet Ash Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, GLYCERIN, VINEGAR, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, p-PHENYLENEDIAMINE, p-AMINOPHENOL, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

010.22 - Soft Lightest Intense Violet Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, 5-AMINO-6-CHLORO-o-CRESOL, GLYCERIN, VINEGAR, p-PHENYLENEDIAMINE, p-AMINOPHENOL, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

08.23 - Soft Light Violet Golden Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-AMINOPHENOL, m-AMINOPHENOL, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, p-PHENYLENEDIAMINE, GLYCERIN, VINEGAR, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

Copper

Ammónia-, MEA-, szilikon- és rezorcinmentes.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Copper árnyalatok
08.34 - Soft Light Golden Copper Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ARGININE, LAURETH-2, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, 2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, p-AMINOPHENOL, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, 4-AMINO-m-CRESOL, EDTA, 2-AMINO-6-CHLORO-4-NITROPHENOL, BASIC YELLOW 87, GLYCERIN, VINEGAR, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

010.04 - Soft Lightest Slightly Copper Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-AMINOPHENOL, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, m-AMINOPHENOL, GLYCERIN, VINEGAR, 2-AMINO-3-HYDROXYPYRIDINE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

Natural

Ammónia-, MEA-, szilikon- és rezorcinmentes.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Natur árnyalatok
08N - Soft Light Natural Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, m-AMINOPHENOL, p-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, GLYCERIN, VINEGAR, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

09N - Soft Very Light Natural Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-AMINOPHENOL, GLYCERIN, VINEGAR, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

10N - Soft Lightest Natural Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-AMINOPHENOL, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCL, m-AMINOPHENOL, GLYCERIN, VINEGAR, p-PHENYLENEDIAMINE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

Ash

Ammónia-, MEA-, szilikon- és rezorcinmentes.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Ash árnyalatok
09.1 - Soft Very Light Ash Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, p-PHENYLENEDIAMINE, m-AMINOPHENOL, GLYCERIN, VINEGAR, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, p-AMINOPHENOL, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

010.1 - Soft Lightest Slightly Copper Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, GLYCERIN, VINEGAR, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, p-AMINOPHENOL, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

010.12 - Soft Lightest Ash Violet Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, GLYCERIN, VINEGAR, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, p-AMINOPHENOL, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

08.17 - Soft Light Ash Matte Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, GLYCERIN, VINEGAR, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, p-AMINOPHENOL, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

010.17 - Soft Lightest Ash Matte Blonde

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, GLYCERIN, VINEGAR, m-AMINOPHENOL, p-PHENYLENEDIAMINE, 2,4-DIAMINOPHENOXYETHANOL HCl, p-AMINOPHENOL, HYDROXYETHYL-3,4-METHYLENEDIOXYANILINE HCl, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

Clear

Ammónia-, MEA-, szilikon- és rezorcinmentes.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner Clear
0 - Clear

Összetevők*

AQUA (WATER), UNDECETH-3, OLEIC ACID, ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-2, ARGININE, POTASSIUM HYDROXIDE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, PEG-15 COCOPOLYAMINE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, POTASSIUM ETHYLHEXYL/ISOTRIDECETH-8 PHOSPHATE, ERYTHORBIC ACID, SODIUM SULFITE, EDTA, GLYCERIN, VINEGAR, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, URTICA DIOICA (NETTLE) EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT.

* Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a termék csomagolását.

Figyelmeztetések
Gyúlékony. Szikrától és lángtól távol tartandó. A terméket nem szabad a szem közelében vagy irritált bőrön alkalmazni. A hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes »fekete henna« tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha:
– arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült;
– hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt;
– ideiglenes »fekete henna« tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt.
Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, melyek egyeseknél bőr irritációt okozhatnak. Javasoljuk, hogy végezzen bőrén érzékenységi próbát az alábbi utasításoknak megfelelően. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható, mivel vakságot okozhat. Védőkesztyű viselése kötelező! Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Használata után a hajat alaposan öblítsük le. Ha nemkívánatos reakció jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. A keverési arányhoz kövesse a használati utasításokat. Kizárólag szakipari használatra.
Fenilén-diaminokat tartalmaz.

ÉRZÉKENYSÉGI PRÓBÁRA VONATKOZÓ UTASÍTÁSOK
A készítmény egyeseknél súlyos bőrgyulladást okozhat, használat előtt minden esetben végezzen a bőrön érzékenységi próbát. Az érzékenységi vizsgálathoz szappannal vagy alkohollal tisztítson meg egy kis területet a fül mögött vagy az alkar belső felületén. Ezt követően vigyen fel egy kis mennyiséget a használatra kész hajszínezőből, majd hagyja megszáradni. 48 óra múlva mossa le óvatosan vízzel és szappannal a kezelt területet. Amennyiben nem észlel irritációt vagy gyulladást, nem áll fenn túlérzékenység a hajszínezővel szemben. A próbát minden használat előtt meg kell ismételni. A hajszínező semmilyen körülmények között nem használható a szemöldök vagy a szempilla színezésére, mivel a szem súlyos gyulladását és vakságot okozhat.

Gloss Toner aktivátor

Folyékony, stabilizált hidrogén-peroxid.

Alfaparf Milano Color Wear Gloss Toner 9,5 volumenes aktivátor

Paraffin- és ásványi olaj mentes.

Az aktivátor 9,5 volumenes (2,85%-os) folyékony stabilizált hidrogén-peroxid, melyet kifejezetten és kizárólag a Color Wear Gloss Toner-rel történő használatra fejlesztettek ki.

Textúrája biztosítja a folyékony és átlátszó keveréket, amely ideális a praktikus és gyors felvitelhez és a hatóidő alatti színellenőrzéshez.

A keverék optimális viszkozitása lehetővé teszi az egyenletes elosztást, nem csöpög. Emulgeáló hatásának köszönhetően megkönnyíti a lemosást.

Kiszerelés

1000 ml

Használat

  • A keverék textúrájának köszönhetően ecsettel és applikátorral is felvihető a hajra.
  • Száraz és nedves hajra is felvihető.  Intenzívebb eredmény eléréséhez használjuk száraz hajon.
  • A felvitel után a maximális intenzitást 20 perc hatóidővel érjük el. Ha a 20 perces hatóidő letelte előtt mossuk le a keveréket, az eredmény kevésbé lesz intenzív.

Összetevők*

AQUA (WATER), HYDROGEN PEROXIDE, SODIUM LAURETH SULFATE, ETIDRONIC ACID, DISODIUM PYROPHOSPHATE, SODIUM HYDROXIDE.

*Az összetevők tájékoztató jellegűek, minden esetben nézd meg a csomagolást.

Figyelmeztetés

Hidrogén-peroxidot tartalmaz. Figyelmesen kövesse a használati útmutatót! A termék ne kerüljön szembe! Amennyiben a készítmény szembe kerül, azonnal öblítse ki! Használjon védőkesztyűt! Gyerekektől elzárva tartandó. Hőforrástól távol tárolja, közvetlen napfénytől óvja!

Kérdések és válaszok

1. A Color Wear Gloss Toner nem tartalmaz sem ammóniát, sem MEA-t, de arginint igen. Mi az az arginin?

Az arginin innovatív lúgosító, amely lehetővé teszi, hogy a Gloss Toner ne tartalmazzon sem ammóniát, sem MEA-t (etanolamint). Az arginin természetes eredetű aminosav, melynek köszönhetően a Gloss Toner formulája kíméletesebb a hajhoz.

2. Az arginin lúgos környezetben fejti ki hatását?

Annak érdekében, hogy a Gloss Toner hatékony és sokoldalúan felhasználható legyen, a termék olyan mennyiségű arginint tartalmaz, mely megtartja az ideális lúgos pH értéket folyékony textúrájában és az aktivátorral összekevert keverékében is.

3. Mit jelent az árnyalatok színmélységét/színmagasságát jelölő szám előtt a nulla (0.)?

A nulla azt jelenti, hogy kevésbé intenzív színmélységet / színmagasságot lehet elérni a Color Wear Gloss Toner-rel, mint ami az azonos számozású Color Wear oxidációs színezővel vagy az Alfaparf Milano oxidációs tartós hajfestékével elérhető. Fontos azt tudni, hogy a Color Wear Gloss Toner pont előtti színmélysége / színmagassága azt a melanin maradványt jelzi, melyre ideális a kiválasztott árnyalat felvitele, és amivel leginkább azt a színeredményt kaphatjuk, mint amit a színskálában látunk.
Példa:
– A 08-as számozású Gloss Toner olyan hajra megfelelő, melyben a melanin maradvány árnyalata sárga / sárga-narancs.
– A 09-es számozású, szalmasárga / sárga árnyalatú melanin maradványt tartalmazó hajra ideális,
– míg a 010-es számozás a fehér / szalmasárga árnyalatú melanin maradványra ajánlott.

4. A Gloss Toner hány árnyalatot pigmentál vissza a szőkített hajon?

Figyelembe véve a szőkített alapot, a Gloss Toner 1 – 1,5 árnyalatot tud visszapigmentálni. Ha két- három árnyalattal sötétebb színeredményt szeretnénk elérni, használjuk a Color Wear oxidációs színezőt.

5. A Gloss Toner fel tudja világosítani a hajat?

Nem. A Gloss Toner formulájában megtalálható lúgosító anyag, az arginin, nem rendelkezik világosító hatással.

6. A Gloss Toner befedi az ősz hajat?

Nem, a terméket a szőkített haj tonalizására fejlesztették ki. Őszfedéshez, az alábbi termékek ajánlottak:
– Evolution of the Color tartós hajfesték
– Precious Nature ammóniamentes tartós
hajfesték
– Color Wear oxidációs színező

7. A Gloss Toner termékcsalád árnyalatai keverhetőek egymással?

Igen, a különböző árnyalatok keverhetőek egymással. Egyedi színek, új árnyalatok létrehozásához Pigments-cel is keverhetőek az árnyalatok.

8. Milyen színtartósságú a Gloss Toner?

A haj 12 mosás után, 90%-ban megtartja a szolgáltatással elért színeredményt.

9. A haj állapotától függően (pl. erősen sérült haj) változtatható az ajánlott keverési arány?

A színskála árnyalatainak legjobb eléréséhez az ajánlott keverési arány mindig 1:2-ben, minden típusú hajhoz.

10. A Color Wear Gloss Toner oxidációs színező keverhető más aktivátorral is vagy csak a Color Wear Gloss Toner aktivátorral?

A Color Wear Gloss Toner oxidációs színező nem keverhető más aktivátorral, csak a Color Wear Gloss Toner 9,5 volumenes (2,85%-os) folyékony stabilizált hidrogén-peroxid aktivátorral.
A Gloss Toner oxidációs színezőnek olyan különleges tulajdonságokkal  rendelkező textúrája van, amely csak a számára kifejlesztett, specifikus oxidálószerrel keverve hatékony.
Ha egy másik aktivátort használunk, akkor a kívánt végeredmény elérése nem biztosított.

11. A Color Wear Gloss Toner 9,5 volumenes (2,85%-os) folyékony stabilizált hidrogén-peroxid aktivátor keverhető más, krém állagú színváltoztató termékekkel? Például a Color Wear oxidációs színezővel?

Nem. A Gloss Toner aktivátor specifikusan a Gloss Toner oxidációs színező különleges textúrájához lett kidolgozva. Ha a Gloss Toner aktivátort más színváltoztató termékhez használjuk, akkor a kívánt végeredmény elérése nem biztosított.

12. A Gloss Toner oxidációs színező használható száraz és nedves hajon is?

Igen, száraz és nedves hajon is használható, de a nedves hajra felvitt keverék színeredménye kevésbé intenzív lehet.

13. Honnan kezdjük a keverék felvitelét?

A haj általában az elülső, homloki résznél a legporózusabb, ezért a keverék felvitelét ajánlott a tarkó részénél kezdeni, ahol a hajhosszra és hajvégekre visszük fel a keveréket. A felvitelt applikátorral és ecsettel is végezhetjük és mindkét eszközzel kezdjük a tarkó résznél.

14. Mi történik, ha nem tartjuk be a használati útmutató szerinti hatóidőt?

Ha olyan színeredményt szeretnénk elérni, ami a színskálában látható árnyalatnak megfelelő, akkor mindig tartsuk be a használati útmutató szerinti
20 perces hatóidőt. Ha a hatóidő rövidebb, akkor kevésbé intenzív lesz a színeredmény. Nincs ellenjavallat a hosszabb hatóidővel kapcsolatban, a hatóidőt 10 perccel meghosszabbíthatjuk, azaz a hatóidő az ajánlott 20 perc  helyett, lehet maximum 30 perc is.

15. Ha a felvitt keverék színe a hatóidő alatt más színűvé válik a hajon, mint az elérni kívánt színeredmény, akkor a hatóidő letelte előtt le kell mosni a keveréket?

A Gloss Toner oxidációs színező formulájában megtalálható különleges lúgosítóanyag a hatóidő alatt megváltoztathatja a keverék színét, ami intenzívebbnek tűnhet, mint az elérni kívánt árnyalat. Ez nem befolyásolja a haj színeredményét. Ha az ajánlott hatóidő letelte előtt mossuk le a keveréket, a haj végleges színe eltérhet az elérni kívánt színtől. Tehát, ha biztosan el akarjuk érni a kívánt árnyalatot, akkor a használati útmutató szerinti 20 perces hatóidő betartása ajánlott, még akkor is, ha a hatóidő alatt a keverék színe intenzívebb, mint az elérni kívánt árnyalat.

16. Milyen szolgáltatásokhoz használhatjuk a Color Wear Gloss Toner oxidációs színezőt?

Minden olyan szolgáltatáshoz, ahol tonalizálni szeretnénk: szőkítő szolgáltatás után, színfrissítéshez, formaváltoztató szolgáltatáshoz, különösen olyan szőke haj esetében, melyben narancssárga melanin maradványok vannak.

17. A Gloss Toner oxidációs színező keverhető Pigments- cel?

Igen, ellenőrizzük a Pigments útmutató táblázatban a színmagasságnak megfelelő, helyes keverési arányt (a keverési arány legalább 60:1, azaz 60 g Color Wear Gloss Toner plusz 1 gramm Pigments).
Ne felejtsük el, hogy a keverék elkészítésénél a hozzáadott 1 grammnyi Pigments-et nem kell számolnunk a keverék mérésénél, a Gloss Toner oxidációs színező és Gloss Toner aktivátor keverési aránya: 1:2.

18. Igénybe veheti egy állapotos nő a Color Wear Gloss Toner szolgáltatás?

Ebben az esetben mindig ajánlott, hogy a vendég kikérje a kezelőorvosa  véleményét és bemutassa a termék csomagolásán feltüntetett összetevőket.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security