rEvolution

Direkt hajszínező, amely garantáltan csak rendkívüli színeredményeket produkál. Tökéletes, ha szeretnéd szabadjára engedni kreativitásod, és szeretsz kísérletezni. Jobb színmélység elérése érdekében, a rEvolution árnyalatait lehet előszőkített hajon alkalmazni. A rEvolutionJC közvetlenül felvihető száraz hajra, szőkítés nélkül, árnyalhatjuk vele a természetes hajat vagy jobb intenzitást kölcsönözhetünk a festett haj színének.

AMMÓNIAMENTES DIREKT HAJSZÍNEZŐ

Árnyalatok, melyek végtelen lehetőséget rejtenek magukban

  • Egységes színt biztosít a hajtövektől a hajvégekig.
  • A tökéletes textúra precíz alkalmazást biztosít, és lehetővé teszi a rendkívül kifinomult technikák kivitelezését.
  • A formula krém-gél állagú, így a különböző árnyalatokat tökéletesen elkeverhetjük egymással, hogy további szenzációs színeket hozzunk létre.
  • A haj hihetetlenül puha és fényes a hajszínező krém alkalmazása után.
  • Az árnyalatok keverhetők egymással, hogy végtelen színt alkothassunk.

Figyelmeztetések!

A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük olvassa el  és kövesse a felhasználási útmutatót. Ez a termék nem 16 évnél fiatalabb személynek készült. Az ideiglenes tetoválások, mint a fekete henna fokozzák az allergia kockázatát. Ne fesse be a hajat, ha kiütéses az arc vagy a hajas fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült; ha korábban voltak hajfestés utáni nem várt reakciói vagy a múltban az időleges tetováló anyag, mint a fekete henna irritációt okozott. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bőrirritációt okozhatnak, ezért javasoljuk, hogy az alábbi útmutatás alapján, végezzen érzékenységi bőrpróbát. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére, mert vakságot okozhat. Ne kerüljön szembe! Ha a termék szembe kerül, azonnal mossa ki.  Amennyiben nemkívánatos mellékhatásokat érzékel, azonnal függessze fel a termék használatát, ha a tünetek továbbra is fennállnak, forduljon orvoshoz! A hajfesték semmilyen esetben nem használható szemöldök vagy szempilla festésére, mert súlyos szemgyulladást vagy vakságot okozhat.

MINDEN ESETBEN VÉGEZZEN A HASZNÁLAT ELŐTT 48 ÓRÁVAL ÉRZÉKENYSÉGI BŐRPRÓBÁT AZ ALÁBBIAK SZERINT

Az érzékenységi bőrpróbához a fül mögött vagy az alkar belső részén tisztítsunk meg egy kisebb bőrfelületet szappanos vízzel vagy alkohollal, majd egy kevés, használatra kész hajfestéket vigyünk fel a megtísztított bőrre és hagyjuk megszáradni. 24 óra elteltével gyengéden mossuk le a bőrfelületet szappanos vízzel. Amennyiben semmilyen jellegű irritáció vagy gyulladásos tünet nem jelenkezik, akkor általában nincs túlérzékenység a hajfestékre. Az érzékenységi bőrpróbát minden egyes használat előtt el kell végezni.

1. Szappannal és vízzel tisztítson meg a könyök hajlatában vagy a fül mögött (úgy, hogy érintse a haj vonalát) egy 2,54 cm átmérőjű kör nagyságú területet, majd nedvszívó pamuttal törölje szárazra. 

2. Vigyen fel egy kis mennyiségű színt közvetlenül a tubusból a vizsgálandó területre egy nedvszívó pamut applikátor segítségével.

3. Hagyja megszáradni a tesztpontot. Ne mossa le, ne takarja le és ne piszkálja.

4. Hagyja hatni 48 órán keresztül. Figyelje meg a területet 24-48 órában. Ha nem történt reakció, akkor készen áll a hajfestésre.

Ne használja a hajfestéket, ha a következő figyelmeztető jelek bármelyike megjelenik: égő, viszkető érzés, duzzanat, kiütés vagy irritáció. Ha ezek a jelek a vizsgálati területen vagy környékén megjelennek, az azt jelenti, hogy túlérzékenység lépett fel a hajfestékkel szemben, így nem szabad alkalmazni azt. 

Az érzékenységi bőrpróbát minden egyes használat előtt el kell végezni.

Original sorozat

a rEvolution JC egy direkt hajszínező termékcsalád, amellyel rendkívül intenzív és vibráló színeredményeket lehet elérni. Az árnyalatok keverhetők egymással, így egy végtelen színpaletta hozható létre: a direkt hajszínezők robbanása.

Hogyan kell használni:

HA INTENZÍV SZÍNEREDMÉNYT SZERETNÉNK: világosítsuk a hajat világos szőkére és/vagy extra világosra. Mossuk meg a hajat, majd vigyük fel a rEvolution JC hajszínezőt közvetlenül a nedves hajra. Hagyjuk hatni 10-20 percig az elérni kívánt színmélységnek megfelelően. Ezt követően emulgeáljuk vízzel, majd alaposan öblítsük le. Megint mossuk meg a hajat.

TERMÉSZETES HAJON: ha színátmeneteket, színes csíkokat szeretnék létrehozni a természetes hajon, akkor vigyük fel a rEvolution JC hajszínezőt közvetlenül száraz hajra. Hagyjuk hatni 10-40 percig az elérni kívánt színmélységnek megfelelően. Ezt követően emulgeáljuk vízzel, majd alaposan öblítsük le. Megint mossuk meg a hajat.

FESTETT HAJON: ha ki szeretnénk emelni színes csíkokat festett hajban, akkor vigyük fel a rEvolution JC hajszínezőt közvetlenül száraz hajra. Ellenőrizzük a színt minden 10-15 percben egészen addig, amíg el nem érjük a kívánt eredményt. Ezt követően emulgeáljuk vízzel, majd alaposan öblítsük le. Megint mossuk meg a hajat.

CLEAR: ha pasztell árnyalatot szeretnénk vagy szeretnénk lágyítani a végső árnyalaton a keverési arány legalább 5 az 1-hez kell, hogy legyen (5 rész Clear és egy rész a rEvolution JC color hajszínező kiválasztott árnyalata).

Neon sorozat

a rEvolution JC egy direkt hajszínező, amellyel személyre szabhatjuk az árnyalatok intenzitását, és egy korlátlan színpalettát hozhatunk létre. Élénk, vibráló színek, amelyek UV-fényben világítanak a sötétben: a direkt hajszínezők robbanása.

Hogyan kell használni:

Világosítsuk a hajat világos szőkére és/vagy extra világosra. Mossuk meg a hajat samponnal, majd vigyük fel a rEvolution Neon terméket közvetlenül a nedves hajra. Hagyjuk hatni 10-20 percig, a kívánt szín intenzitásától függően. Emulgeáljuk vízzel, majd alaposan öblítsük le. Mossuk meg samponnal a hajat.

Pastel sorozat

a rEvolution JC PASTEL színei tökéletesek a szofisztikált megjelenéshez. Karakteres, de kíméletes.

Hogyan kell használni:

INTENZÍV EREDMÉNYHEZ: világos vagy extra világos szőkére világosítsuk a hajat. Mossuk meg a hajat samponnal, majd vigyük fel a rEvolution Pastel terméket közvetlenül a nedves hajra. Hagyjuk hatni 10-20 percig, a kívánt szín intenzitásától függően. Emulgeáljuk vízzel, majd alaposan öblítsük le. Mossuk meg samponnal a hajat.

TERMÉSZETES ÉS/VAGY FESTETT HAJNAK ÁRNYALATOT ADNI: száraz hajra vigyük fel a rEvolution Pastel színezőt. A kívánt árnyalat elérésének megfelelően, hagyjuk hatni 10-40 percig. Ha festett hajon használjuk, 10-15 percenként ellenőrizzük az elért színt. Emulgeáljuk vízzel és alaposan öblítsük le. Végezzünk samponos hajmosást.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security