Pigments

  • Minden típusú hajhoz tökéletesek, natúrhoz, vegyileg festetthez vagy szőkítetthez.
  • A legújabb generációs színváltoztató termékek, melyek különleges árnyalatokkal teszik intenzívebbé és gazdagítják az ALFAPARF MILANO szolgáltatásait.
  • Tökéletesen alkalmazkodnak minden kozmetikai környezethez.
  • Termékek széles skálájával keverhető, hogy a természetes vagy kozmetikai hajszín újjáéledjen, élénk és fényes legyen.
  • A tiszta pigmentek képesek arra, hogy módosítsák saját struktúrájukat attól függően, hogy milyen pH értékű közegbe kerülnek.
  • A pigmentmolekulák egy cellulózrácsban vannak eloszlatva, ahol sértetlenek maradnak mindaddig, amíg össze nem keverjük őket.

Hogyan kell használni:

Az alábbi keverési arányok alapján keverjük össze a kiválasztott ALFAPARF MILANO termékkel és folytassuk a kívánt szolgáltatással.

ÁPOLÁS (10:1)10 g sampon/kondicionáló/maszk/ampulla + 1 g Pigments (2 pumpa)

FESTÉS (20:1)60 g hajfesték + 90 g aktivátor + 3 g Pigments (6 pumpa)

FORMAVÁLTOZTATÁS (10:1)80 g Smoothing Fluid + 8 g Pigments (16 pumpa); 100 g Neutralizáló + 10 g Pigments (20 pumpa)

STYLING – 0,25 g minden egyes alkalmazásnál (0, 5 pumpa)

Figyelmeztetések!

A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük olvassa el  és kövesse a felhasználási útmutatót. Ez a termék nem 16 évnél fiatalabb személynek készült. Az ideiglenes tetoválások, mint a fekete henna fokozzák az allergia kockázatát. Ne fesse be a hajat, ha kiütéses az arc vagy a hajas fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült; ha korábban voltak hajfestés utáni nem várt reakciói vagy a múltban az időleges tetováló anyag, mint a fekete henna irritációt okozott. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bőrirritációt okozhatnak, ezért javasoljuk, hogy az alábbi útmutatás alapján, végezzen érzékenységi bőrpróbát. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére, mert vakságot okozhat. Ne kerüljön szembe! Ha a termék szembe kerül, azonnal mossa ki.  Amennyiben nemkívánatos mellékhatásokat érzékel, azonnal függessze fel a termék használatát, ha a tünetek továbbra is fennállnak, forduljon orvoshoz! A termék súlyos bőrirritációt okozhat egyes felhasználoknál, ezért a termék használata előtt mindig el kell végezni érzékenységi bőrpróbát. Az érzékenységi bőrpróbához a fül mögött vagy az alkar belső részén tisztítsunk meg egy kisebb bőrfelületet szappanos vízzel vagy alkohollal, majd egy kevés, használatra kész hajfestéket vigyünk fel a megtísztított bőrre és hagyjuk megszáradni. 24 óra elteltével gyengéden mossuk le a bőrfelületet szappanos vízzel. Amennyiben semmilyen jellegű irritáció vagy gyulladásos tünet nem jelenkezik, akkor általában nincs túlérzékenység a hajfestékre. Az érzékenységi bőrpróbát minden egyes használat előtt el kell végezni. A hajfesték semmilyen esetben nem használható szemöldök vagy szempilla festésére, mert súlyos szemgyulladást vagy vakságot okozhat.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security