BOROTVÁLKOZÁS

A #Barba Italiana stílusjegyében

Időtlen idők óta, a borotválkozás a férfi szépségápolás rituáléja. A különös figyelmet igénylő, otthoni vagy szalonokban történő napi rítus, a férfiak számára összekapcsolható a személyre szabott relax fogalmával.
A borotválkozás, a borotválás meghatározó eleme az a kellemes érzés, amelyet e mindennapi rítus magában rejt és a megfelelő termékek segítik ezen érzések fokozását.

dante

BOROTVAZSELÉ
100 ml

VIRGILIO

BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SPRAY
75 ml

MONTE BIANCO

BOROTVAHAB
150 ml / 1000 ml

GRAN PARADISO

BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI KRÉM
100 ml

CRISTALLO

ELIXÍR
10 ml

Tökéletes borotválkozásra van szüksége?

Olyan prêt-à-porter termékeket keres, amelyek könnyen használhatók a nap bármely szakában? A #Barba Italiana számos olyan megoldást kínál, amely megfelel a modern férfiak és a fodrászok igényeinek.

A #Barba Italiana borotválkozásra szánt termékei a Dante borotvazseléből, a Virgilio borotválkozás utáni sprayből, a Cristallo elixírből, a Monte Bianco borotvahabból és a Gran Paradiso borotválkozás utáni krémből állnak.

Parabének, paraffin, GMO, SLES és SLS nélkül készültek. Nagyon magas arányban tartalmaznak illóolajokat, amelyek a #Barba Italiana termékek alapjául szolgálnak.

Tökéletes kiegészítői a nyugodt borotválkozásnak, a bőr frissítésének és az éppen kezelt bőr hidratálásának.

HAVASI GYOPÁR

EGY KÜLÖNLEGES VIRÁG FÉRFIAKNAK

A védetté nyilvánított havasi gyopár, gazdag összetevői erős gyulladásgátló, antibakteriális, bőrnyugtató, hidratáló és tápláló hatással rendelkeznek.
A flavonoidok családjához tartozó összetevők fokozzák a vérkeringést, így nagyobb mennyiségű oxigént juttatnak a bőr szöveteibe, megakadályozva ezzel a szabadgyökök képződését. Csökkenti azon bontóenzimek működését, amelyek mérséklik a kollagén és hyaluronsav termelődést. Használatával a bőr kellemes, puha tapintású.