David Barron – A sztárok kedvence

Szerző: | 2015.07.10.

A Kelet-Londonban született és nevelkedett David Barron ma már Atlanta egyik legnevesebb sztárfodrásza. Londonban részt vett a Vidal Sassoon Akadémián. Négy évig dolgozott a London Salonban, mielőtt önállósodott. Munkájának köszönhetően olyan filmekben működött közre, mint a Robin Hood vagy a Hamlet, Atlantába pedig a Sült, zöld paradicsom című film révén került. A filmes munkák lehetővé tették számára, hogy olyan sztárokkal dolgozzon együtt, mint Glenn Close, Mel Gibson, Kevin Costner és Christian Slater. David Barron ma már többek között Elton John, Gwen Stefani és Sarah Ferguson, York hercegnőjének kedvenc fodrásza.

Díjak és elismerések

A szépségiparban eltöltött több mint 20 év alatt, David Barron létrehozta Atlanta legnívósabb fodrászszalonját, mely a precíz vágásokról, a kreatív festési megoldásokról és a számtalan újító technikáról híres. David és az ő atlantai szalonja számos szakmai elismerést kapott. Legutóbb David-nek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy a NAHA az Év Fodrásza díjra jelölte. Ez az egyik legrangosabb díj, melyet egy fodrász kaphat. Világszerte elismert, kétszer is jelölték az Év Nemzetközi Fodrászának a Canadian Mirror Díjátadón és fodrászszalonja is számos díjat kapott.

David Filozófiája

Akárhol van, a szalonjában vagy külsős programon, David legfőbb célja, hogy a vendég elégedett legyen. Függetlenül attól, hogy a vendég az avantgárd stílust vagy a lágyabb, nőies megjelenést kedveli, David filozófiája változatlan:

Fodrásznak lenni nem csak azt jelenti, hogy bizonyos technikai tudás birtokában van az ember. Tudni kell meghallgatni a vendéget, a munkánk része, hiszen csak így készíthetjük el számára a lehető legjobb frizurát.
David Barron

Hangsúlyozni akarja az egyéni szépséget, anélkül, hogy bárkire is ráerőltetne bármilyen stílust vagy terméket, csak azért mert az éppen trendi. A haj és az emberek iránti szenvedélye tette David Barront Atlanta legnevesebb fodrászává. Új kollekciója letisztult, precíz, a nőiességet ünnepli, kiemeli az arc finom vonásait. David Barron tökéletesen megtalálja a személyiséghez illő legideálisabb frizurát, nem csoda, hogy a sztárok kedvence lett.

Nézd meg David kollekcióját és szerezz ihletet!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security