HL20&3 show – A szakma ünnepe

Szerző: | 2016.10.16.

Több hónapos izgatott készülődés és rengeteg munka előzte meg a RAM Colosseumban tartott HL20&3 hajshow-t, hiszen minden fellépő szerette volna kihozni magából a maximumot vagy még annál is többet.

Néhány nap elteltével bátran állíthatom, hogy a cél elérése sikerült, egy magas színvonalú, hihetetlenül látványos, remek hangulatú rendezvényen vagyunk túl, melyre sokáig emlékezni fogunk. Hansági-Bozsó Orsolya és az Alfaparf export manager-e Alessandro Autunno nyitották meg a show-t, majd kezdődött az őrület.

NEW GENERATION

Igen, nem véletlenül fogalmaztam így, hiszen a hajtetoválások mestere, Crisan Carlo produkciója bemutatta, hogyan kell elkezdeni egy látványos showműsort. Felbőgött a háttérben parkoló rallyautó motorja, a színpadot ellepték az akrobatikus táncosok, tűzijáték, gitár, minden helyet kapott a színpadon, mely a lázadó, fiatalos életérzést szimbolizálja. Ennek megfelelően az ALFAPARF New Generation tagjai, Kondor Martin, Kovács Zoltán és Németh Levente érkeztek a színpadra, akik abszolút mai, fiatalos, férfi frizurákat készítettek. A csapat nevéhez hűen, a kortárs generációt és divatot képviselték, színekben, formákban egyaránt. Elhozták nekünk a frissességet és a legújabb, nemzetközi trendet.

AZ ALFAPARF MILANO NATURÁLIS VILÁGA

Őket követte a színpadon az összeszokott páros, az Alfaparf Art Team két mestere, Viola Dóra és Dröszler László, akik különleges meglepetéssel és különleges vendéggel kedveskedtek a nézőknek. Segal Viktor mesterszakács csatlakozott hozzájuk a színpadon, ahol páratlan dolog történt, bemutatták a gasztronómia és fodrászat fúzióját. Hogy mi ihlette ezt az egyedi ötletet? Az Alfaparf Naturális világa, mely nagyon kiemelt, fontos szerepet játszik fodrászaink életében. A Precious Nature termékcsalád, Thermae Spa festékek, a Pigments vagy éppen a melegollós hajvágás mind olyan extrát nyújtanak a hajnak, mely megfizethetetlen, hiszen tudjuk, hogy az egészség az első. Dóri és Laci fantasztikus rövid frizurával kezdett, amit félhosszú vágás követett és desszertként fonással készített alkalmi frizurával zárták a programot. Eközben pedig a háttérben Segal Viktor az Alfaparf naturális termékei ihlette menüsort varázsolt a tányérokra, melyet fodrászaink lelkesen kóstolgattak.

METÁLTANGÓ

A következő fellépőt, az ALFAPARF Art Team harmadik tagját, Molnár Jolit mestere és jó barátja, Hajas László konferálta fel. Nem ő volt az egyetlen, aki csatlakozott Jolihoz, hiszen Karika Zsolt és Szűcs László is a vendégfellépők között volt. A romantikus, tüzes hangulatról a táncosok és az élőzenét játszó zenekar gondoskodott. A Metáltangóra keresztelt előadás minden ízében a nőiességről szólt. Jolitól megszokhattuk a precíz, személyre szabott vágásokat, melyek ezúttal is helyet kaptak a bemutatóban, kiegészülve az izgalmas metál árnyalatokkal. Különleges, felejthetetlen hangulat, kifinomult vágások és régi jó barátok vagyis Metáltangó a HL20&3 színpadán.

KÖKÉNY FERENC ÉLETMŰDÍJ

A nagyszünet után következett a nap legmeghatóbb jelenete, mikor Hansági-Bozsó Orsolya és Hajas László a színpadra szólította Kökény Ferencet. Az aranykoszorús fodrászmesterrel mindenkinek van egy-két kedves emléke, a Hair-Line Kft. csapata pedig azok közé a szerencsések közé tartozik, akinek rengeteg ilyen emlékezetes pillanata van. Ezeket elevenítettük fel a színpadon, és ezen a napon, a szakma ünnepén szerettünk volna tisztelegni Kökény Ferenc munkássága előtt, a Hair-Line életműdíjjal, a kollégák pedig hosszú percekig tartó vastapssal fejezték ki szeretetüket.

FRANCESCO ARANCIO

A műsort az ALFAPARF Milano nagykövete, Francesco Arancio folytatta, egy laza, látványos bemutatóval. Az olasz mester show-ja azt a mediterrán szemléletet hozta, amit a magánéletben is képvisel. Fehér Vespán érkezett a színpadra, kedvesen, mosolyogva bolondozott a kamerába, nem mellesleg pedig fantasztikus frizurákkal rukkolt elő. Modern, mégis hordható vonalat képviselt, abszolút mai formák és színek. Ha már a színeket említettük, a show legizgalmasabb pillanata volt, mikor Francesco bemutatta az ALFAPARF Milano egyik újdonságát, a rEvolution neon színeit. Mikor minden elsötétült és csak a modellek frizurái világítottak, a közönség teljesen ámulatba esett. Már alig várjuk, hogy ismét vendégül láthassuk olasz kollégánkat, akit mindannyian nagy szeretettel fogadtatok.

HAYALAMIS

A HL20&3 fináléjában Antal Judit és Némethné Ildikó álomszerű kontyokkal varázsolta el a közönséget. A bemutató címe is ez volt, Hayalamis, azaz „a mi álmunk”. Az összeszokott páros az utóbbi években bebizonyította, hogy valóban minden álom valóra váltható. Elmesélték csodás, Törökországban szerzett élményeiket és mindenkit arra biztattak, hogy vágjanak bele újabb és újabb kihívásokba. Miközben készültek a kontyok a színpadon, mindenkin úrrá lett a török-perzsa hangulat. A lányok mosolyogva dolgoztak, a nézők ritmusra mocorogtak a székekben. Tökéletes finálé, amit a Quantum XXL tánccsapatának produkciója zárt. Újabb vastaps, a nap folyamán már sokadjára.

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket jelenlétével. Már alig várjuk, hogy ismét találkozzunk veletek!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security