Magyar Termék Nagydíjas az Ilcsi – 2012

Szerző: | 2012.01.07.

Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. 2012. szeptember 4-én, a Parlament Felsőházi Termében, ünnepélyes keretek között vehette át a Magyar Termék Nagydíjat a Csipkebogyó Bőrápoló Termékcsaládért.

A Magyar Termék Nagydíj olyan megkülönböztető cím, amely elismeri azokat a hazai termékeket, szolgáltatásokat és cégeket, akik különös hangsúlyt fektetnek a magas minőségű termékek előállítására. A Magyar Termék Nagydíj pályázat célja, hogy díjazza a kiváló minőségű, Magyarországon gyártott, itthon és külföldön forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet. A díjat 53 magyar cég 58 terméke nyerte el. Büszkeségünkre ennek a sikernek az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. is részese lehetett, hiszen elnyertük a Magyar Termék Nagydíjat és emellett egy különdíjat is.

A Magyar Termék Nagydíj bíráló bizottsága rendkívül szigorú körülmények között ítélte oda e díjat, amely alátámasztja a Csipkebogyó család évtizedek óta kifejtett áldásos hatását.

Csipkebogyó Termékek:
Csipkebogyó tonik
Csipkebogyós kukoricás bőrradír
Csipkebogyó zselé
ROZI Liposzómás gél
Csipkebogyó habkrém

A díjazott Csipkebogyó termékcsalád Molnár Dánielné, Ilcsi néni 1958-ban kezdődött kozmetikusi és kutatói pályafutásának legelső natúr kozmetikumai között szerepelt. Munkássága legelején felkeltette figyelmét a hatóanyagokban rendkívül gazdag ősi magyar gyógynövény, a csipkebogyó, amely mind a mai napig meghatározó alapanyagául szolgál az Ilcsi Szépítő Füvek natúrkozmetikumainak.

Amire pedig különösen büszkék vagyunk az az, hogy az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. elnyerte a Magyar Termék Nagydíj 2012. Különdíját is – a magyar természet értékeinek felhasználásával létrehozott termékcsalád fejlesztése, a minőségi magyar termék nemzetközi szintű népszerűsítése, és a magyar értékek megőrzése érdekében kifejtett példaértékű tevékenységéért.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security