A SACO Magyarországon – Hair-Line VIP bemutató a Boscolóban.

Szerző: | 2015.10.29.

A Hair-Line Kft. különleges meglepetéssel készült 300 kiemelt VIP fodrásza számára, október 18-án egy látványos bemutató keretein belül a SACO kreatív csapata hozta el a legújabb trendet Magyarországra.
A New York-palotában, a Boscolo Hotel nagytermében állt színpadra My-Ha Lang, Jack Bayne és Emanuele Vona az Alfaparf Milano számára készített Metamorphosis és Filter fantázianevű kollekciójukkal. Hogy kiket céloz meg elsősorban a kollekció?

A „metamorphosis” átalakulást jelent, azaz mindenkinek, aki jelentős változásra vágyik, hiszen tudjuk, hogy a frizuránk fazonjának vagy / és színének megváltoztatása, személyiségünkre, lelki állapotunkra is hatással van. A SACO kreatív csapata alapvetően a letisztult, geometrikus, angolszász hagyományokat követi, de ezúttal egy a hétköznapokban is hordható, a magyar trendet is figyelembe véve készítették el ezt a speciális kollekciót. A bemutató két blokkból állt, ahol a világhírű csapat először az újragondolt ’60-as éveket idézte a színpadra, a szőke és pasztellszínek ötvözésével. A második részben a modellek személyiségükhöz tökéletesen passzoló fazont és színt kaptak, szőke, vörös, fekete, barna, különleges színpanelek és a frufru.

Az ALFAPARF MILANO és a SACO közös kollekciója, a METAMORPHOSIS

Nagyszerű vasárnap volt, ahol mindenki elleshette a legújabb trendet, egyedi vágás- és festéstechnikákat, egy végtelenül profi csapattól. Reméljük mindenki olyan jól érezte magát, mint ahogy mi is.

A bemutatón készült képeket itt nézhetitek meg!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security