Salon International 2018 – Guy Tang

Szerző: | 2018.11.19.

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is beszámolunk a londoni Salon International legfontosabb eseményeiről, a legújabb trendekről, betekintést nyújtunk a legnagyobb nevek látványos showműsoraiba.
Elhozzuk nektek kedvenc sztárfodrászaitok kollekcióit, és megosztunk veletek minden információt, melyet a jövő év trendjeiről tudni lehet. A Hair-Line Kft. csapata ezúttal is ellátogatott Londonba, hogy elhozhassuk nektek az inspiráló alkotásokat, ötleteket.

Fogadjátok szeretettel először GUY TANG fellépéséről a beszámolónkat.

Mindannyian kíváncsiak voltunk mivel áll elő idén a színek koronázatlan királya, Guy Tang. A Salon International színpadára, a „Naked” kollekcióval érkezett, és olyan fogalmakkal, mint a „#mydentity” és a „hairbesties”. A „Naked” egy olyan letisztult kollekció, melynek különlegessége a hideg-meleg tónusok összjátékában rejlik. Három árnyalat kombinációja, mely hűvös tónusokat ad vissza, meleg árnyalatok visszaverődésével. Persze Tang nem hazudtolta meg önmagát, továbbra is dominálnak a levendula árnyalatai, melyek személyes kedvencei. Mindenkit a vibráló színek használatára buzdított, hiszen számára az intenzív árnyalatoknál nincs csodálatosabb.

De mi is az a „mydentity”.
A „mydentity” azt hirdeti, hogy magabiztosak vagyunk, erősek vagyunk, büszkék vagyunk, és mindenekelőtt kényelmesen érezzük magunkat a saját bőrünkben. Olyan álomszerű színek összessége, melyek hiányoznak mindennapjainkból. Visszahozzák a szakmánkba a szórakozást és izgalmat. Guy Tang arra buzdít kollekciójával, hogy hozzunk létre egy közösséget, mely együttes erővel óriási tettekre képes. A „#hairbesties” társadalma számára egy olyan közösség, mely arra bátorítja az egyént, hogy rátaláljon önmagára, és legyen bátorsága megvalósítani az álmait.

Ugye nem hangzik rosszul?

forrás és képek: Salon International
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security