Salon International 2018 – Mahogany

Szerző: | 2018.11.20.

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is beszámolunk a londoni Salon International legfontosabb eseményeiről, a legújabb trendekről, betekintést nyújtunk a legnagyobb nevek látványos showműsoraiba.
Elhozzuk nektek kedvenc sztárfodrászaitok kollekcióit, és megosztunk veletek minden információt, melyet a jövő év trendjeiről tudni lehet. A Hair-Line Kft. csapata ezúttal is ellátogatott Londonba, hogy elhozhassuk nektek az inspiráló alkotásokat, ötleteket.

Fogadjátok szeretettel a MAHOGANY fellépéséről beszámolónkat.

A Mahogany művészeti csapat szemináriuma is azon bemutatók közé tartozik, melyet semmiképp sem szabad kihagyni, ha ellátogatunk a Salon International-re. Idei kollekciójuk, az „Ed-torians” tőlük jól megszokott módon mély jelentéstartalommal rendelkezik. Erős referenciaként szolgált a londoni török divattervező, Bora Aksu munkája, aki közismerten főként a viktoriánus korszakból meríti inspirációját. A kontrasztos dizájn jellemzi, az elegáns és nyers, a helyes és helytelen, a tökéletes és szabálytalan kettősségének izgalmas játéka.

Az „Ed-torians” kollekcióra a feltörekvő filmrendező, Ken Russel munkássága is hatással volt, ugyanis 1951-es „Teddy Girls” fotósorozata szintén inspirációt nyújtott a Mahogany csapatának. Ezen stílusokat ötvözte a művészeti csapat, a rájuk jellemző technikákkal. Fodros kontúrok, látványos kapcsolatnélküli panelek, elképesztő színekkel kombinálva. Metálosan csillogó mentazöld, ónezüst, boglárka sárga, opál szőke, ezek voltak az idei Mahogany központi árnyalatai.

Aki teheti látogasson el jövőre is a csapat szemináriumára, garantáltan felejthetetlen élmény.

forrás és képek: Salon International
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security