Salon International 2018 – Patrick Cameron

Szerző: | 2018.11.21.

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is beszámolunk a londoni Salon International legfontosabb eseményeiről, a legújabb trendekről, betekintést nyújtunk a legnagyobb nevek látványos showműsoraiba.
Elhozzuk nektek kedvenc sztárfodrászaitok kollekcióit, és megosztunk veletek minden információt, melyet a jövő év trendjeiről tudni lehet. A Hair-Line Kft. csapata ezúttal is ellátogatott Londonba, hogy elhozhassuk nektek az inspiráló alkotásokat, ötleteket.

Fogadjátok szeretettel PATRICK CAMERON fellépéséről a beszámolónkat.

Már megszokhattuk, hogy a kontykirály, Patrick Cameron mindig a Salon International alkalmára időzíti legújabb kollekcióit, így ez ezúttal sem volt másképp. Azonban most nem egy látványos show keretein belül debütált a „Heritage”, hanem az úgynevezett „student day”-en, vagyis a tanulók napján. Hogy miért van ennek jelentősége? Mert Cameron új kollekciójának célja az volt, hogy átadhassa tudását a következő generációnak.  Ezért is kapta a kollekció a „Heritage”, vagyis örökség elnevezést.

Cameron a következőket nyilatkozta kollekciójával kapcsolatban: „Nagyvonalúnak kell lennünk a tudásunkkal, át kell adni azt a következő generációnak. Az én technikáim mind arról szólnak, hogy megkönnyítsék, leegyszerűsítsék az életed. Apró fogások, melyek nagyszerű hatást keltenek.” És valóban erről szólt a „Heritage”, egyszerű hurkolások, csomózások, sodrások és hullámok, melyek végül egyedi és különleges formát öltenek. Klasszikus technikák, romantikus stílus, különböző textúrák, Patrick Cameron kreativitásával megfűszerezve. Cameron többször is kiemelte, hogy a mai modern világban, ahol az online divat az egyik legmeghatározóbb, a Facebook és Instagram időszakában, egyre nagyobb teret hódít magának a fonás, copfok és a különböző sodrási technikák, így kreatívnak, innovatívnak kell lenni e téren is. Útravalóul pedig megszólította a következő generációt.

„Ha arról kérdeznek, hogy milyen tanácsot adnék a fiatal fodrászoknak, azt szoktam mondani, tanulj meg mindent és sose állj meg! Aztán gratulálok nekik, hogy a világ legjobb szakmáját választották.”

Patrick Cameron

forrás és képek: Salon International
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security