Salon International 2018 – Trevor Sorbie

Szerző: | 2018.11.23.

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is beszámolunk a londoni Salon International legfontosabb eseményeiről, a legújabb trendekről, betekintést nyújtunk a legnagyobb nevek látványos showműsoraiba.
Elhozzuk nektek kedvenc sztárfodrászaitok kollekcióit, és megosztunk veletek minden információt, melyet a jövő év trendjeiről tudni lehet. A Hair-Line Kft. csapata ezúttal is ellátogatott Londonba, hogy elhozhassuk nektek az inspiráló alkotásokat, ötleteket.

Fogadjátok szeretettel TREVOR SORBIE ARTISTIC TEAM fellépéséről a beszámolónkat.

Trevor Sorbie és csapata mindig a művészet felöl közelíti meg a divatot, és ez, ez alkalommal sem volt másképp. Kivételes, egyedi, gyakran meghökkentő vágási és festési technikáik méltán híresek világszerte. Az idei Salon Internationel-re több újdonsággal is készültek, de a közönségkedvenc egyértelműen a drámai „Vermilion” kollekció volt. Sorbie mellett a művészeti csapat két fontos tagja Tiziana Di Marcelli és Mai Ha, akik közösen dolgozták ki a „Vermilion” koncepcióját. A kollekció megszületéséről a következőképpen nyilatkoztak: „Folyton új ötleteken gondolkozunk. Az egyik megbeszélésünkön a magazinok és könyvek átlapozása közben egyszercsak kialakult a közös koncepció. Szenvedélyünk a szép haj, és ezt szerettük volna érzékeltetni a drámai színek kiemelésével. Nagyon domináns árnyalatokat választottunk az alaphoz, a héttérhez, a ruhákhoz, gyakorlatilag mindenhez. Az ötlet tehát megvolt, de gyakran nehéz olyan csapatot találni, akik életre hívják azt, amit te elképzelsz. Szerencsénk volt, ugyanis a stylist, Natalie Armin és a fotós, Craig Fleming a legvadabb álmainkat is felülmúlták.” És valóban, a Sorbie Artistic Team a Salon International-re is idevarázsolta a „Vermilion” drámai hangulatát.

A „Details” kollekció, amelyet szintén Sorbie csapata mutatott be, egy merőben más jellegű koncepción alapult. Gyönyörű mintákat készítettek a hajakra, ahol valóban a részletekben rejlett a szépség. Legyen szó virágmintáról vagy geometriai formákról, a művészeti brigád számára nem létezett lehetetlen. Azt, hogy a Trevor Sorbie Artistic Team évről-évre milyen fantasztikus munkát végez, jól bizonyítják Trevor Sorbie elismerő szavai.

„Lehet, hogy az én nevem van kiírva az ajtó fölé, de ezek a nagyszerű srácok hozzák létre azt a csodát, ami a házon belül történik. A művészeti csapat időt és energiát nem sajnálva, erőn felül teljesít, hogy ehhez hasonló szuper bemutatókat hozhassunk el nektek. Nagyon büszke vagyok rájuk.”

Trevor Sorbie

forrás és képek: Salon International
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security