Toni Stephenson – Revolution kollekció

Szerző: | 2015.06.05.

A brit, rendkívül tehetséges Toni Stephenson nagyot durrantott Revolution című kollekciójával.

Az elnevezés valóban találó, hiszen forradalmi ötleteinek köszönhetően ő lett az Év fodrásza az Egyesült Királyság észak-keleti régiójában. A kitüntetés hatalmas megtiszteltetés és a nagyszabású díjátadó egyben évről-évre az egyik legjobban várt esemény Britanniában. Legutóbb a londoni Grokvenor Hotelben került megrendezésre egy fényűző show keretein belül, ahol a szakma kiválóságai versenyeztek egymással.

Toni Stephenson a Hooker & Young darlingtoni fodrásza, aki tehetségével és kreativitásával jogosan érdemelte ki a címet. Gary Hooker és Michael Young is elismerően nyilatkoztak Stephenson munkájáról, és a győztes kollekcióról.

A kollekciómat az erős, határozott nők ihlették. Az ereje abban rejlik, hogy a merész formákat és határozott sziluetteket vegyítettem a lágy, laza textúrával. Ennek a játékos kontrasztnak köszönhetően pedig létrejött egyfajta szexi, nőies megjelenés.
Toni Stephenson

Szerintünk a kollekció ereje abban rejlik, hogy feszegeti a határokat. Toni hihetetlenül kreatív, akiről sokat fogunk még hallani. Nagyon büszkék vagyunk rá.

Gary Hooker & Michael Young

Hooker & Young

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security