Megérkezett a Semi di Lino Volume termékcsalád

Szerző: | 2020.06.11.

Kedves Barátok és Kollégák!

E rendhagyó időszak után még motiváltabban és még nagyobb lendülettel indulunk újra, mint valaha.

Az ALFAPARF MILANO ebben a periódusban is a fodrászai mellett marad és újdonságokkal szolgál az ügyfeleinek.
Végre megérkezett a nyár és a júniusi meleg is! A haj számára nem kis kihívást jelent a nyár, hiszen nem csak a hőséggel, hanem a pár ával vagy éppen a száraz levegővel is meg kell küzdenie. Ezek az időjárási tényezők az év egyik időszakában sem támogatják hajunk szépségét: a haj nehezebben kezelhetővé válik és szinte sose tűnik rendezettnek. Ez nagyon sok vendégnek okoz bosszúságot és egyszerűen nem érzik jól magukat a bőrükben.

A VEGÁN formulájú ÚJ SEMI DI LINO VOLUME volumennövelő termékcsalád teljeskörű megoldást biztosít ezekre a problémákra és nemcsak nyáron, hanem egész évben!
Hogyan? Az ALFAPARF MILANO innovatív technológiájával, a VOLUME BOOST COMPLEX és a CLIMATE PROOF hatóanyagokkal.

A SEMI DI LINO VOLUME termékek VOLUME BOOST COMPLEX-e volument és vastagságot ad a hajnak, míg a CLIMATE-PROOF egy párataszító védőpajzs, amely megvédi a hajat a párától és a hőmérséklet változásaitól, miközben megőrzi a haj hidratáltságát.

Az új Semi di Lino Volumizing Low sampon, a Volumizing Mousse Conditioner hajhab és a Volumizing spray gyors és hatásos segítséget nyújtanak a tökéletes megjelenéshez.

Patrizio Paoli

vezető technikus, ALFAPARF Milano

Semi di Lino Volume

Ti kérdeztek, a szakember válaszol…

1. Hogyan tudjuk a Semi di Lino Volume termékeket a Semi di Lino termékcsalád egyéb termékeivel együtt használni?

A kívánt volumennöveléssel együtt, a személyre szabott diagnózis alapján: a fejbőr-, és a hajrost állapotfelmérésével, amelyek alapján a kezelés egyes fázisaiban a megfelelő SDL terméket használjuk. Minden esetben ajánlott a Volumizing Spray használata a leave-in fázisban.

2. Olyan vékonyszálú, lelapuló hajhoz, amelynél a hajrost is problémás (pl. száraz haj), hogyan tudjuk a legmegfelelőbb kezelést kiválasztani?

A tisztítási fázishoz használjuk a Volumizing Low sampont, a hajrost kezeléséhez használjuk a CELLULA MADRE Nourishment Multipliert. A szolgáltatást a leave-in Volumizing Spray-vel fejezzük be.

3. Olyan vékonyszálú, lelapuló hajhoz, amelynél a fejbőr problémás (pl. korpás), hogyan tudjuk a legmegfelelőbb kezelést kiválasztani?

A tisztítási fázishoz használjuk a fejbőr problémájának megfelelő Scalp Low sampont, majd a Volumizing Mousse kondicionáló hajhabot, és végül a leave-in Volumizing Spray-t.

4. Mennyi ideig marad meg a Volume szolgáltatással elért volumennövelő hatás?

A volumennövelő hatás 72 órán át tart.

5. A Volume termékek gyakori használata okozhat érzékenységet, feszítő érzést a fejbőrön?

Nem, a termékek formulái úgy lettek kidolgozva, hogy kíméletesek a fejbőrrel és a hajjal, így alkalmasak gyakori használatra.

6. A Volumizing Low sampon használatától elektrosztatikus vagy száraz lesz a haj?

Egyik sem, mert Climate-Proof hatóanyagot tartalmaz, amely megtartja a haj optimális hidratáltsági szintjét, és megvédi azt az éghajlati változások hatásaitól, a pára és a hőmérséklet ingadozásától.

7. A Volumizing Mousse kondicionáló hajhab elnehezíti a hajat?

Nem, a hajhab rendkívül könnyű állagú. Volume Boost Complex-et tartalmaz, amely egy olyan hatóanyag, ami képes bejutni a hajszálba, megnöveli annak átmérőjét, így jelentős volumennövelő hatással bír.

8. A Volumizing Mousse kondicionáló hajhabot a haj tövére, a hajhosszra és a hajvégekre is felvisszük?

Nem, mint minden kondicionálót, a hajhosszra és a hajvégekre visszük fel.

9. A Volumizing Spray elnehezíti a hajat?

Nem, mert Volume Boost Complex-et tartalmaz, amely egy olyan hatóanyag, ami képes bejutni a hajszálba, megnöveli annak átmérőjét, így jelentős volumennövelő hatással bír.

10. Festési szolgáltatás után használhatjuk a
Volumizing Spray-t, hogy tartást adjunk a haj tövének?

A festési szolgáltatás napján nem ajánlott a Volumizing Spray használata, mert hidro-alkoholt tartalmaz, ami diszkomfort érzetet okozhat a fejbőrön.

11. A Volumizing Spray használható minden nap?

Nem, mert a legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha samponos hajmosás után, a törölközőszáraz hajon alkalmazzuk.

12. A Volume szolgáltatásnál használhatunk styling termékeket a végső forma kialakításához?

Igen, a kívánt forma, stílus eléréséhez válasszuk ki a megfelelő terméket.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security