Miért használd nyáron az SOS Emergency ampullát?

Szerző: | 2023.08.07.

Miért használd nyáron az SOS Emergency ampullát

A nyár sokunknak a kedvenc időszaka, hiszen a napsütés, a strandolás, a kellemes meleg sok jó élménnyel tölt fel bennünket. De mindezek mellett tudnunk kell, hogy a hajunkra ezek az időjárási tényezők negatív hatással lehetnek, hiszen a nyári napok során sokkal többször van kitéve UV-sugárzásnak, meleg párás, vagy éppen száraz levegőnek. A tengervíz vagy a strandok klóros vize nagyon megviseli a festett, de még a natúr hajat is. Ilyenkor expressz segítségre van szükségünk, amihez a legjobb segítőtársunk az SOS Emergency ampulla a Semi di Lino Reconstruction termékcsaládból.

Ez egy professzionális rekonstruáló ápolás károsodott hajra, töredezés elleni hatással. Új erőt ad a hajnak. Hatóanyaga behatol a hajszál belsejébe, és kijavítja a sérült részeket. Helyreállítja a legmélyebb rétegek károsodását is. A bambuszvelő rendkívül magas kovasav tartalma és a Cortex Repair olyan esszenciális elemek, amelyek erőt és rugalmasságot biztosítanak a hajnak. Emellett segít abban, hogy megőrizze a hajszál nedvességtartalmát.

Hajmosás után törölközőszáraz hajra vigyük fel az ampulla tartalmát, és tartsuk 10 percig hőhatás alatt. Ez nyáron otthon is könnyen elvégezhető, ha becsavarjuk a hajunkat egy törölközőbe az ampulla hatóidejében, és közben élvezzük a kellemes napsütést. A hatóidő 10 perc, de nyugodtan maradhat tovább is, csak ne felejtsük el kiöblíteni! Hajszárítás előtt érdemes a haj típusának megfelelő hajban maradó Semi di Lino ápoló terméket (pl. a Nutritive Detangling fluid) használni az UV-védelem érdekében.

Vastag szálú haj esetén a hajtípusnak megfelelő Semi di Lino maszkba keverjük bele az ampulla tartalmát, mielőtt felvisszük a hajra a leírtaknak megfelelően.

Ezt a kezelést a vendéged otthon is el tudja végezni, de ha igazán intenzív helyreállító kezelésre van szüksége, végezd el nála az intenzív ápolási szolgáltatást!

Schmicsek Melinda

oktatási vezető, Hair-Line Kft.

Semi di Lino Intenzív ápolási szolgáltatás

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security