Miért használj Bond Rebuildert

Szerző: | 2021.11.11.

The HAIR Supporters

A szőkítés sok fodrász számára igazi mumus a szalonban, nagyon sok rémhírt hallottunk és fotót láttunk már rosszul elsült világosításokról.
A legtöbb esetben azonban ezek az eredmények nem a szakértői szolgáltatásból erednek, hanem az otthoni kísérletezésből. Manapság a professzionális piacon már nagyon sok, jó minőségű és ápoló hatású szőkítő termék áll rendelkezésünkre, ami megkönnyíti a tökéletes eredmény elérését.

Az Alfaparf Milano termékpalettáján megtalálható szőkítőporok már eleve tartalmaznak dupla kötéserősítőt, ami segít megóvni a haj állapotát a szolgáltatások alatt. De ha teljesen biztosra szeretnénk menni, vagy a haj minősége azt indokolja, van még egy plusz segítségünk, amivel a nagyon porózus hajak világosítása, festése is biztonságosan elvégezhető.

A The HAIR Supporters -a hajat támogató- család terméke a Bond Rebuilder ahogy a neve is tükrözi, egy kötés erősítő krém. Egyedülálló krém, amely segít megóvni a haj rostjait a technikai szolgáltatás alatt: csökkentve az esetleges roncsolódások és sérülések számát, megóvva a belső kötéseket és javítva azok ellenálló képességét.
Használhatjuk festés, szőkítés, formaváltoztatás (Lisse Design) során anélkül, hogy megváltoztatná annak végeredményét. Ha a haj vékonyszálú, száraz, roncsolódott, mindenképpen használni szoktam, hogy még nagyobb biztonsággal tudjam elérni a kívánt eredményt, és még jobb hajminőséget érjek el. Használata nem befolyásolja a szokásos felhasználási módot, tehát a keverési arányok a krém hozzáadásával sem változnak.

Ha úgynevezett „botox hatás” -t szeretnék elérni egy roncsolódott, száraz hajon, akkor önmagában is használható samponos hajmosás után pakolásként, aminek hatását 10-15 perc hőhatással lehet tovább fokozni. Ezután egy alapos öblítés és már érezhető is a feltuningolt hajminőség.

Keverési arányok:

  • 30 g festék vagy szőkítő + 10 g Bond Rebuilder krém
  • 60 ml Lisse Design Smoothing Fluid + 10 g Bond Rebuilder krém
Alfaparf Milano The HAIR Supporters Bond Rebuilder kötés-újjáépítő krém

BOND REBUILDER

kötés-újjáépítő krém
300 ml

Schmicsek Melinda

Schmicsek Melinda

oktatási vezető

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security