Tanulj az ALFAPARF Milano vezető technikusától!

Szerző: | 2020.02.02.

Kedves Kollégák!

Szeretnélek meghívni benneteket 2020. március 7-i Pigments oktatásomra, a Hair-Line Oktatóstúdióba.

Egy számomra különösen kedves témával foglalkozunk majd, hiszen az Alfaparf Milano vezető technikusaként az olyan termékinnovációk, mint például a Pigments, mindig lenyűgöznek és inspirálnak.

A Pigments ultrakoncentrált színei messze túlmutatnak egy hétköznapi fizikai színező adottságain, és számtalan új lehetőséget biztosítanak számunkra, fodrászok számára. Bátran ki merem jelenteni, hogy valóban csak a képzeletünk szabhat határt kreativitásunknak.

Technikusként szeretnélek titeket végigvezetni a Pigments használatának azon lehetőségein, melyeket eddig kevésbé alkalmaztatok a hétköznapi szalonmunkában. A színezés mellett megismerkedünk a pontos árnyalásokkal, visszapigmentálásokkal, az ideális tónusok kialakításával, és természetesen szót ejtünk a Pigments otthoni használatáról is, mellyel még szorosabb kapcsolatot alakíthattok ki vendégeitekkel.

Ha már használod és szereted a Pigments-et, fedezzük fel közösen az új, kevésbé ismert lehetőségeket, légy igazi szakértője a témának, ha pedig most találkozol először az Alfaparf Miláno töretlen sikernek örvendő innovációjával, mindenképp itt a helyed.

Töltsünk el együtt egy csodás szakmai napot, szeretettel várlak benneteket!

Patrizio Paoli

vezető technikus, ALFAPARF Milano

12 ultrakoncentrált tiszta Pigments

A legújabb generációs termék rendkívül széles körben alkalmazható.
Az összes szalonban nyújtott szolgáltatás személyre szabható, legyen az festés, ápolás, formázás vagy styling. Egymással keverhetők. A kapott szín intenzitása a hozzáadott pigmentkoncentráció mértékétől függ. A tiszta pigmentek képesek arra, hogy módosítsák saját struktúrájukat attól függően, hogy milyen pH értékű közegbe kerülnek, legyen az akár lúgos, akár savas.

Ez azt jelenti, hogy bárhová kerülnek, működnek.

Minden típusú hajhoz tökéletesek, natúrhoz, vegyileg festetthez vagy szőkítetthez. A Pigments használatával fényt adhatunk a hajnak, a színárnyalatot még intenzívebbé tehetjük vagy új árnyalatot adhatunk, esetleg a nemkívánatos színeket el tudjuk távolítani.

Kettő az egyben szolgáltatást nyújthatunk vendégeinknek.

Jelentkezz oktatásunkra

Ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről!
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security