Dream Like Leonardo

Szerző: | 2019.05.06.

Az ALFAPARF Milano vezető technikusa, Patrizio Paoli néhány hasznos tanáccsal lát el benneteket az Evolution of the Color Leonardo új, fantáziaszínek használatához, keveréséhez.

Kedves Kollégák!

2019 egy speciális év, hiszen az olasz géniusz, Leonardo da Vinci halálának 500. évfordulójáról emlékezünk meg. A világ minden táján múzeumok, művészeti akadémiák, kulturális események idézik fel a forradalmi innovátor életét, kreativitását és találmányait. Leonardo da Vinci munkásságának nyomait megtaláljuk a modernkori gépekben, építészetben, festészetben, de még a kozmetikai iparban is.
Az ALFAPARF MILANO is ihletett merített e polihisztor kreativitásából és kutatásunk eredményeként létrehoztuk az Evolutionᶟ of the Color Leonardo színeket. A tökéletes innováció eredménye 6 új, eddig még nem létező szín. A színekben tökéletes az egyensúly: az árnyalatok sem túl hidegek, sem túl melegek; sem túl intenzívek, sem túl lágyak.
Pont, mint Leonardo da Vinci képein a színek!
Megszületett a színek új palettája, amelyeknél a színek jelölésére használt hagyományos számozás eltér az elsődleges és másodlagos árnyalatokat tartalmazó számozástól.

Patrizio Paoli

vezető technikus, ALFAPARF Milano

Megálmodtuk a hajfestés új dimenzióját. Íme az eddig még soha nem látott abszolút újdonság, a harmadik árnyalat!

Mitől ennyire különlegesek ezek a színek?

Mert a harmadik árnyalat egy abszolút újdonság!

Komplex és kifinomult színek, pont, mint egy színkeverék, ahol a különböző színárnyalatok átmenete a fény hatására változik.

Hideg és meleg tónusok együttese, amelyek kombinációjában maximálisan megjelenik az, amit egy gyakorlott szakember meg tud valósítani, létrehozva valami teljesen új végeredményt.

HASZNÁLAT

Az Evolution of The Color3 tartós hajfesték szokásos felhasználása szerint használjuk az új árnyalatokat is.

Tippek ősz hajhoz

Mivel az elsődleges árnyalatok meleg árnyalatok, a Natúr Bahia (NB) sorozat színeit használhatod, de az új színek rendhagyó összetétele lehetővé teszi azt is, hogy tökéletesen működjön a Natúr sorozat hideg színeivel is!

Példa a meleg árnyalathoz:
30 g Leonardo divatszín + 30 g Natúr Bahia (NB) sorozat szín + 90 g Oxid’O

Példa a hideg árnyalatokhoz: 30 g Leonardo divatszín + 30 g Natúr sorozat szín + 90 g Oxid’O

Jó munkát mindenkinek!

Az új színekről kérdezd területi képviselődet, vagy látogass el az alfaparf.hu weboldalunkra.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security