Flower Sensation

Szerző: | 2018.09.11.

Megérkezett a Jaguar ollók új generációs, egyedi technológiával kifejlesztett szériája, a Flower Sensation. A négy különböző dizájnnal megjelent White-Line ollóban a szépség, egyediség és professzionalizmus egyszerre van jelen. 

A külső kialakításnál az egyik fő szempont az egyéniség kifejezése volt, így a virágos motívumokon keresztül egyszerre jelenik meg a könnyed játékosság, melyet a “Sweet Daisy” képvisel, a “Golden Blossom” színtiszta eleganciája, a bohém és extravagáns “Moonlight Garden“, valamint a letisztult, határozott, magabiztos személyiséget megjelenítő “Mystic Rose“. Négy teljesen eltérő dizájn, melyet a 22 karátos arany bevonat luxusa tesz még különlegesebbé. A Flower Sensation széria kimeríti a meglátni és megszeretni fogalmát, és nem pusztán a külcsín miatt.

A precíziós pengéket különleges fagyasztásos technikával alakítják ki, ahhoz hogy elérjék a megfelelő szilárdságot, a kovácsolás folyamata során -80 Celsius fokos hőmérséklettel kezelik az acélt. Az eredmény: hosszú élettartammal rendelkező, éles pengék, innovatív, tartós high-tech bevonattal, speciális csiszolási technikával, mely megkönnyíti a legbonyolultabb vágási műveleteket is. 

Az ujjtartók ellensúlyozott elhelyezkedésének és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a Flower Sensation ollók biztosítják a könnyed, kellemes munkavégzést. Kitűnő tulajdonságainak egyike, hogy használata ideális a nikkel allergiások számára is, így valóban bárki számára elérhető. 

Hosszan tartó minőség, professzionális kialakítás, egyedi megjelenés, luxus a hétköznapokban, ezzel lehetne leginkább jellemezni a Jaguar legújabb Flower Sensation szériáját, mely ötvöz minden olyan tulajdonságot, amit egy tökéletes ollóban keresünk, sőt, sokkal többet is nyújt annál.

A limitált kiadású ollókat keresd Hair-Line területi képviselődnél.