Ne szabj határokat kreativitásodnak!

Szerző: | 2018.09.10.

Az ALFAPARF Milano vezető technikusa, Patrizio Paoli hasznos tanácsokkal lát el a forradalmian új BB Bleach szőkítőporok használatával kapcsolatban.

Kedves Kollégák!

Ha azt a kérdést tennék fel nekünk, hogy melyik az a szolgáltatás, amit a leggyakrabban kérnek a vendégek és ami az egyik legnagyobb kihívást jelenti számunkra, akkor mit válaszolnánk?
Valószínűleg a legtöbben azt mondanánk, hogy a SZŐKÍTÉS.
Tudjuk, hogy a szőkítés nagy gyakorlatot, precizitást és szakértelmet igénylő folyamat, amely minden egyes vendégnél más és más, hiszen minden vendég személyre szabott igénnyel érkezik a szalonba.

Az ALFAPARF Milano kutatólaboratóriumában az egyéni kérésekre keresték a legmegfelelőbb válaszokat, így örömmel mutatom be Nektek a legújabb, innovatív védelmi technikával rendelkező szőkítő termékcsaládot, a BB BLEACH szőkítőporokat.

Patrizio Paoli

vezető technikus, ALFAPARF Milano

EASY LIFT

7 árnyalatig világosító szőkítőpor

HIGH LIFT

9 árnyalatig világosító szőkítőpor

FREE STYLE LIFT

szabadkezes technikákhoz

Mindhárom szőkítőpor egységesen tartalmazza a BI-BOND COMPLEX (Double Bond Reconstruction) kettős kötésújjáépítőt, amely a Biomimetikai keratin továbbfejlesztéséből született.
Ez a védelmi hatóanyag ott fejti ki a hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá, ott hat, ahol a hajszál legnagyobb mértékben sérült. A BI-BOND COMPLEX behatol a kéregbe, új kötéseket hoz létre és ezzel segíti a hajrostok újjáépítését. Hatásának köszönhetően a haj mechanikai tulajdonsága javul, így a haj ellenállóbbá válik.

A szőkítőporok használata egyszerű és kényelmes, a használati utasítás pontos betartásával garantált a csodálatos haj.

A BB Bleach termékcsalád sokoldalú felhasználhatósága még nagyobb védelmet és még tökéletesebb végeredményt garantál, hiszen használható például a THE Hair Supporters, a Harmonizers, a Pigments vagy a Color Wear termékekkel együtt is.

Mit jelent mindez? Azt, hogy a szőkítést teljes biztonságban végezhetjük és még több kényeztetést nyújthatunk a hajnak. Minden egyes szőkítés után az eredmény tökéletes, kozmetikai hatású és ápolt haj.

Kreativitásodnak ne szabj határokat!

Jó munkát!

Ha szeretnél még többet megtudni a szőkítésről vagy szeretnél folyamatosan megújulni és új technikákat megtanulni, akkor jelentkezz oktatásainkra.

Szeretettel várunk oktatóstúdiónkban!