1. 2. 3. Vitaminok szolgáltatás

Szerző: | 2018.05.24.

TÖBB ÉRZÉKRE HATÓ MASSZÁZS
Regeneráló megpihenés, amellyel üdvözölheted vendégedet a szalonodban. Nyugtató masszázstechnika, amely minden Precious Nature szolgáltatás előtt ajánlott.

1. lépés

Válasszuk el a hajat egy lapos hajkefe segítségével. Finom billegető mozdulatokkal segítsük a vendéget, hogy vállai ellazuljanak.

2. lépés

A hüvelykujjainkkal hajtsunk végre húzásokat a csuklyásizmon. Ezek a mozdulatok a vállaktól egészen középig tartsanak (ismételjük meg 3-szor).

3. lépés

Dolgozzunk hajtogató, görgető, ugynevezett skin rolling mozdulatokkal a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen. Középről bal, illetve jobb irányba haladva hajtsuk végre ezeket a mozdulatokat (ismételjük meg 3-szor).

4. lépés

Az öklünkkel a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen hajtsunk végre középre és felfelé irányuló mozdulatokat.

5. lépés

Nyitott tenyérrel és nyitott ujjakkal dolgozva végezzünk simításokat előbb alulról felfelé, majd az ellentétes irányban is.

6. lépés

Nyitott ujjainkkal fésüljük át a hajat, váltakozó kézzel, körbe haladva, majd kísérjük a vendéget a fejmosóhoz, és folytassuk az ajánlott Precious Nature szolgáltatással.

1. 2. 3. Vitaminok
SZOLGÁLTATÁS
KEZELÉS

Száraz hajon oszlassuk el az ápoló olajat, és hagyjuk hatni
5 percig.

Vizezzük be a hajat, majd mossuk meg a samponnal.
Vigyük fel a maszkot a jól felitatott hajra és hagyjuk hatni 5 percig.

Bő vízzel öblítsük le, majd jól felitatott hajon használjuk a hosszú és egyenes hajra ajánlott ápoló olajat, ami után következhet a beszárítás.

HAJFESTÉS

1. Kiindulási alap:
6-os sötétszőke.

2. A haj tövére vigyük fel a Color Wear 7.32 + 6.53 keverékét 5 volumenes aktivátorral (keverési arány 1:2).
Hatóidő: 20 perc.

3. Válasszuk le a szekciókat az ábrának megfelelően.

4. A világosítás kivitelezéséhez a leválasztott tincseken használjuk a BB Bleach termékcsalád termékeit 30 volumenes Oxid’o-val, kb. 1 cm-re a hajtőtől.
Hatóidő: 25 perc.

5. A haj hosszára és a hajvégekre vigyük fel a Color Wear 7.32 + 6.53 keveréket 15 volumenes aktivátorral (keverési arány: 1:2).
Hatóidő: 20 perc.

6. Az utolsó leöblítésnél, a sampon használata előtt színezzük a szőkített tincseket ugyanezzel a Color Wear keverékkel.

Ha szeretnél többet megtudni a Precious Nature Long & Straight hosszú és egyenes hajra való termékcsaládról, a Color Wear hajszínezőről, a BB Bleach termékekről vagy az Oxid’o-ról, kattints a képekre és fedezd fel az Alfaparf Milano termékeit!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security