A vendég és a vékony szálú haj 1.

Szerző: | 2019.01.08.

Azoknak szeretnék segíteni, akik elégedetlenek a hajuk mennyiségével és minőségével. Remélem javaslataim között találtok olyan ötleteket is, amit szívesen kipróbáltok majd. Sajnos nem tudom ígérni, hogy tudok több, vagy erősebb hajat varázsolni,

Molnár Joli

bemutatófodrász, Hair-Line Kft.

„Nem tart a frizurám, lelapul a fejemre, annyira vékony szálú a hajam, nem áll sehogy, kezelhetetlen… csak akkor néz ki valahogy, ha fodrász szárítja be… nem lehet vele mit kezdeni… ” és így tovább. Ki ne hallotta volna már ezerszer!

Nem bagatellizálom el a problémát, vékony szálú haj valóban létezik és néha tényleg nem könnyű vele bánni, odafigyelést igényel. De van segítség, sok-sok praktikát bevethetünk a legjobb eredmény érdekében.

1. A megfelelő frizura kiválasztása

A vendégek közül sokan apró sikollyal kapnak a szívükhöz, de sajnos igaz, a vékony szálú hajhoz, ha az arc és fejforma is megengedi, leginkább a rövid, maximum félhosszú, tömött hatású fazonok illenek. Most ne menjünk bele abba a teljességgel alaptalan vádaskodásba, hogy a fodrászok mennyire szeretnek vágni, vagy mennyire nem.

Mert amúgy tényleg.

De a rövidebb haj valóban jobban kezelhető és dúsabbnak is látszik, arról nem is beszélve, mennyivel egyedibb külsőt kölcsönöz viselőjének az állandó copf helyett.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security