Color Wear, amely nem hiányozhat egy modern szalonból sem

Szerző: | 2018.12.03.

Az ALFAPARF Milano vezető technikusa, Patrizio Paoli ebben a hónapban az ALFAPARF Milano egyik legkeresettebb termékéről fog beszélni nektek, amely nem hiányozhat egyetlen modern szalonból sem, ez pedig nem más, mint a Color Wear.

Kedves Kollégák! A COLOR WEAR ammónia-, és PPD mentes szín a színben hajszínező, amely a legigényesebb vendégek számára lett kifejlesztve.

 • 1:1 keverési arányban 100%-os, 1:2 keverési arányban 60%-os őszhajfedést biztosít.
 • kiváló a porózus hajhoz
 • 15 volumenes aktivátor használatával, normál és vékony hajszálú hajon egy árnyalatig világosít
 • ideális a visszapigmentáláshoz, a nem kívánatos szín és árnyalat korrigálásához
 • szőkített haj tonalizálásához a keverési arány 1 rész Color Wear hajszínező és 2 rész 5 volumenes Color Wear aktivátor. Ezzel a keverékkel teljes biztonságban tonalizálhatjuk a különböző technikával szőkített hajat: melír, ombre, balayage, shatush stb.
 • Patrizio Paoli

  vezető technikus, ALFAPARF Milano

  A COLOR WEAR szín a színben színező palettájában megtalálhatjuk a legújabb irányzatot követő METALLIC színeket is, amelyek a újabb lehetőséget adnak a szalonoknak arra, hogy a vendégek számára minél szélesebb körű és aktualitásokat követő szolgáltatást biztosítunk. Használd Te is az új ULTRA VIOLET színt és ajánld vendégeidnek a szupertrendi, intenzív, mély viola árnyalatokat!

  Karakteres, erős és vibráló blue-viola tónusok, amelyeket keverhetünk PIGMENTS-cel és így egyedi, személyre szabott színeket hozhatunk létre. Vendéged például viola-red színt szeretne? A Pigments Red .6 és az ultra violet árnyalat keverékével ezt is megvalósíthatod!

  A COLOR WEAR szín a színben színező termékcsaládban megtalálhatjuk az Intensifier ROSSO és VIOLA színeket is, amelyek fokozzák a vörös és lila árnyalatokat. Néhány gramm használatával is készíthetünk még intezívebb rosso színt vagy viola árnyalatokat a rosso színű hajba.
  Például:
  50 g Color Wear 6.66 + 10 g Color Wear Intensifier ROSSO = extra intenzív rosso
  50 g Color Wear 5.62 + 10 g Color Wear Intensifier VIOLA = rosso – viola szín

  A COLOR WEAR szín a színben színező termékcsalád kiemelkedő fontosságú technikai terméke a RINFORZATORE DI SCHIATURA (LIFTING REINFORCER) világosítást fokozó adalék, amely lehetővé teszi a világosítás további egy árnyalatig történő fokozását. A Color Wear szín a színben színező bármely színével keverhető.

  Rinforzature di Schiaritura használatával már 2 árnyalatot is világosíthatunk, így pédául 5-ös alapról indulva, 7-es színmagasságot érhetünk el az alábbi keverékkel:
  40 g Color Wear 7.32 + 20 g Color Wear Rinforzatore di Schiaritura (Lifting Reinforcer) + 120 g 15 volumenes aktivátor.
  Használata garantálja a napszemüveg hatást!

  A COLOR WEAR 0 (Clear & Gloss) használatával új ragyogó fényt adhatunk a fakó hajszínnek. A Color Wear színező mindegyik árnyalatával keverhető, így csodálatosan ragyogó, lágyabb színt érhetünk el.
  Így használd:
  30 g Color Wear színező + 30 g 0 + 120 ml aktivátor.

  Egyedi és professzionális szolgáltatáshoz használd te is a Color Wear szín a színben színező árnyalatait.

  Jó munkát mindenkinek!

  A Color Wear termékekről kérdezd területi képviselődet, vagy látogass el az alfaparf.hu weboldalunkra és ismerd meg ezt a kiváló terméket!

  x Logo: Shield Security
  This Site Is Protected By
  Shield Security