Egészséges haj a vidám közérzetért szolgáltatás

Szerző: | 2018.07.02.

TÖBB ÉRZÉKRE HATÓ MASSZÁZS
Regeneráló megpihenés, amellyel üdvözölheted vendégedet a szalonodban. Nyugtató masszázstechnika, amely minden Precious Nature szolgáltatás előtt ajánlott.

1. lépés

Válasszuk el a hajat egy lapos hajkefe segítségével. Finom billegető mozdulatokkal segítsük a vendéget, hogy vállai ellazuljanak.

2. lépés

A hüvelykujjainkkal hajtsunk végre húzásokat a csuklyásizmon. Ezek a mozdulatok a vállaktól egészen középig tartsanak (ismételjük meg 3-szor).

3. lépés

Dolgozzunk hajtogató, görgető, ugynevezett skin rolling mozdulatokkal a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen. Középről bal, illetve jobb irányba haladva hajtsuk végre ezeket a mozdulatokat (ismételjük meg 3-szor).

4. lépés

Az öklünkkel a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen hajtsunk végre középre és felfelé irányuló mozdulatokat.

5. lépés

Nyitott tenyérrel és nyitott ujjakkal dolgozva végezzünk simításokat előbb alulról felfelé, majd az ellentétes irányban is.

6. lépés

Nyitott ujjainkkal fésüljük át a hajat, váltakozó kézzel, körbe haladva, majd kísérjük a vendéget a fejmosóhoz, és folytassuk az ajánlott Precious Nature szolgáltatással.

Egészséges haj a vidám közérzetért
SZOLGÁLTATÁS

KEZELÉS

Mossuk meg a hajat a samponnal, majd öblítsük le.
A haj típusától függően keverjünk össze 15 ml göndör és hullámos vagy hosszú, egyenes hajra való hajápoló olajat 15 g Double krémmel, majd hagyjuk hatni 5 percig, úgy, hogy közben melegítjük.
Bő vízzel 3 percen keresztül öblítsük le, majd használjuk a Cleansing Conditioner tisztító kondicionálót, ezt is öblítsük le, majd következhet a hajformázás.

HAJFESTÉS

1. Kiindulási alap:
6-os sötétszőke.

2. A fej tetején hozzunk létre egy kör alakú leválasztást.

3. A kör vonalától indulva hozzunk létre 2 oldalsó és 1 hátsó háromszög alakú leválasztást.
4. Az elülső részt osszuk ketté, húzzunk egy körvonalat egészen a hajszálvonalig, három alrészre osztva minden oldalsó szekciót.

5. Hosszabbítsuk meg a háromszög-leválasztások oldalait egészen a hajszálvonalig, ilyen módon egyfajta sakktáblát hozva létre. Osszuk ketté a jobb- és baloldali leválasztásokat, így öt leválasztást kapunk.

6. Az ecsetet merőlegesen tartva szőkítsük le a kiválasztott tincs egy középső vonalát. Laposan tartott ecsettel satírozzuk kétoldalt, míg a tincs végeit szőkítsük teljesen Equipment Supermeches+ Fast és 20 volumenes Oxid’o keverékével (keverési arány 1:2). Ugyanezt vigyük véghez az összes többi leválasztáson is. Ellenőrizzük a szőkítés állapotát egészen addig, amíg a várt eredményt nem kapjuk. Színezzük a ColorWear 8.31 + 10.31 festékkeverékkel, amelyhez 5 volumenes aktivátort alkalmazunk (keverési arány:1:2).
Hatóidő: 10 perc.

Ha szeretnél többet megtudni a Precious Nature Bad Hair Habits rakoncátlan, nehezen kezelhető hajra való termékcsaládjáról, az Oxid’o termékekről vagy a Color Wear hajszínezőről kattints a képekre és fedezd fel az Alfaparf Milano termékeit!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security