Hajápolás Molnár Jolival!

Szerző: | 2019.03.21.

Semi di Lino Sublime Cristalli Liquidi

A lenmagolajról…

A lenmagolajat hidegen sajtolással készítik a növény magjaiból. Külsőleg és belsőleg alkalmazva is egészségünk szolgálatára áll.

Belsőleg fogyasztva elengedhetetlen a szervezet működéséhez. Számtalan betegségre, köztük a rák bizonyos fajtáira is gyógyító hatással van. Serkenti az agy működését, fokozza az erek rugalmasságát.

Omega-3 zsírsavat tartalmaz, mely jó hatással van a csontozatra. A lenmagolaj salátában is nagyon finom, de a mi szakmánkban a leggyakoribb felhasználási módja a masszírozás.

Gyulladáscsökkentő hatású, táplálja és regenerálja az érzékeny bőrt, így a fejbőrt is.

Az ALFAPARF MILANO Semi di Lino SUBLIME Cristalli Liquidi olaja a tiszta lenmagolajon kívül három védelmi faktort tartalmaz.

Urban Defence Pro

Pajzs a szennyezések ellen a teljes védelemért.

Shine Fix Complex

24 órán át tartó fényesség, a haj tövétől a hajvégekig.

Color Fix Complex

UV szűrő és antioxidáns, a hajszín hosszabban tartó szépségéért.

MILYEN HAJAKHOZ AJÁNLJUK?

Elsősorban hosszú hajú vendégeinknek van rá szükségük, akik ritkán vágatják a hajukat és a göndör hajúaknak, akiknek a hajvégei sokszor a leggondosabb ápolás mellett is szétnyílnak, eltöredeznek.
Kiváló azoknak, akik gyakran járnak uszodába, sokszor kell hajat mosniuk és hajat szárítaniuk. Azoknak, akik göndör, szálkásodó hajukat simára vasalják, ami aztán a legelső esőcseppre visszakreppesedik, vetekedve egy vizes vattacsomó állagával.

Vagyis mindenkinek, akinek nagyon száraz a haja!

HASZNÁLATA

Vizes és száraz hajra egyaránt felvihetjük. Itt kell megemlítenem, hogy ebben az esetben nemcsak a minőség, de a mennyiség is sokat számít! 1-2 csepp a maximum, amit akár a vizes, akár a száraz hajba finoman bemasszírozhatunk.

Dörzsöljük el a tenyerünkben, majd finoman érintsük a hajvégekhez, lehetőleg nagyobb tincsenként és próbáljuk meg a lehető legegyenletesebben eloszlatni a hajon. Ha vizes hajra tesszük, akkor ne használjunk hajhabot, lakkot, vagy zselét is, mert ezek pont ellentétes hatást váltanak ki a hajban, szárítanak! Ha túlzásba visszük a mennyiséget, úgy néz ki a hajvég, mintha zsírosbödönbe mártogatták volna. Hiába, na! Az olaj már csak ilyen! Olajos.

Az első alkalom után mindenki megérzi, mennyi anyagot képes a haja felszívni. Utána nagyon könnyű fésülni, simára szárítani a rakoncátlanul tekeredő fürtöket. Otthoni hajszárításnál senki nem tud annyira profi munkát végezni, hogy ne szálkásodna ki a hajvég. Ilyenkor újból tehetünk 1 (!) csepp olajat a tenyerünkbe és felfényesíthetjük, lesimíthatjuk vele a hajszálakat. Az olaj körbeveszi, nem engedi, hogy a levegőből nedvességet vegyen fel, ezzel egy időben meggátolja a további kiszáradást is. (Így működik a húspácolás is! Az olaj, hosszú időre tartósítani képes a frissességét, mert elzárja a levegőtől.)

Csodálatosan selymessé, rugalmassá, lággyá és fényessé varázsolja a hajat, megszünteti az elektromos feltöltöttséget, tartósabbá teszi az egyenes hajszárítást és már csak hab a tortán az a csodálatosan finom, elegáns illat, ami jó néhány napon keresztül körüllebegi a frizuránkat!

Szeretettel ajánlom nektek a termékcsalád többi tagját is, próbáljátok ki!

A hatás nem marad el…

Molnár Joli

Hair-Line bemutatófodrász

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security