Így használd a Cellula Madre termékeit

Szerző: | 2021.09.16.

„Légyszi csinálj valamit a hajammal, mert nagyon száraz a vége!”

„Nem akarom levágatni, de látom, hogy nagyon ráférne, nem lehetne valahogy megmenteni?”

„Olyan jó lenne, ha megnőne gyorsan és szép fényes puha lenne a hajam!”

Ismerős mondatok, ugye?

Ilyenkor sok minden eszünkbe juthat. Beszélhetünk az otthoni ápolás fontosságáról, a megfelelő belső táplálásról, vitaminok és ásványi anyagok fogyasztásáról, és  biztosan mindenkinek van egy bevált receptje, ami kozmetikailag javítja a haj szerkezetét. Ha mindezeket már megpróbáltuk, és a vendégünk abszolút partner a  hajápolásban, de még mindig nem értünk el látványos javulást, akkor van egy szupertitkos fegyver a kezünkben, amivel garantáltan segíthetünk megmenteni a hajvégből pár centit, és a haj növekedését is serkenteni tudjuk.

Az Alfaparf Milano hisz abban, hogy minden haj lehet gyönyörű, csak meg kell találni a típusának megfelelő ápoló termékeket.

Mielőtt bármilyen terméket ajánlanánk, a legfontosabb a haj és a fejbőr diagnózisa, amivel meg tudjuk határozni, hogy melyik termékcsalád lesz a legoptimálisabb és a leginkább sikert elérő a használata során.

A Semi di Lino termékcsaládon belül megtalálhatók a fejbőrkezelő, a hajszerkezet helyreállító és a hajszál állapotnak megfelelő kezelési csomagok.

Ezek közül tudjuk kiválasztani, hogy mit is ajánlunk a vendégünk számára. Első körben kiválaszthatjuk a fejbőr állapotának megfelelő sampont, majd a haj szerkezetének megfelelő kezelést.

Most a kezeléseken belül a fent említett  problémákra adunk azonnali és tartós megoldást.

A Semi di Lino családon belül a Cellula Madre, vagyis az argán növényi őssejtes kezelés tudja fokozni a haj fényét, és növekedését, miközben beindítja a haj  regeneratív funkcióit.

Cellula Madre -magyarul őssejt- két fázisú kezelés, ami egy ampullából és egy  multiplierből áll.
3 féle multiplier létezik, hogy minden típusú hajszerkezetre ki tudjuk választani a megfelelőt.

A Glow Multiplier nem véletlenül kapta a glow/fény nevet hiszen brutális fényt tud varázsolni a festett és a natúr hajnak is. E, F vitamin és antioxidáns tartalmával revitalizálja a hajat, energiával tölti fel, ezáltal a haj rugalmassága és helyreállító képessége megnő. Kúraszerű használatának köszönhetően a haj  növekedése is megfigyelhető, és a hajvégek kevésbé válnak töredezetté.
Könnyű textúrájának hála, nem nehezíti el a hajat, így azoknak is kiváló, akik vékonyszálú hajukat nem szeretnék megterhelni „nehezebb” ápoló termékekkel.

Az ampulla tartalmazza a növényi őssejteket, amiket a multiplier aktivál, miután összekevertük őket. Egy zselés állagú elegyet kapunk, amit samponos hajmosás után kell feltenni a törölközőszáraz hajra, majd 20 perc hőhatással maximális  intenzitásúvá tudjuk tenni a kezelést. Amikor felkenjük a haj hosszára, azonnal érezhető lesz, hogy sokkal puhább és azonnal kifésülhetővé válik még a leggubancosabb haj is. A hatóidő lejárta után alaposan vízzel kell kiöblíteni a hajból, és szárítás előtt tetszés szerint használhatjuk az Anti Breakage Daily fluidot.

Keverési arány: 1 ampulla + 25 ml Glow Multiplier folyadék.

Schmicsek Melinda

Schmicsek Melinda

oktatási vezető

Semi di Lino Expressz szolgáltatás

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security