Laminálás! Hozz ki még többet a szolgáltatásból.

Szerző: | 2022.12.06.

MEGSZERETTED A LAMINÁLÁST, DE SZERETNÉL MÉG INTENZÍVEBB ÁPOLÁST ADNI A VENDÉGEDNEK?

Jó hírem van, lehet fokozni!

Lisse Design laminálás szolgáltatás – az azonnali fényes és tökéletes haj luxusa, minden nap.

Ha a vendégednek kifejejezetten igénybevett és különösen roncsolt haja van, vagy nagyon száraz és vízhiányos, akkor egy speciális kezelési sorral még intenzívebb ápolást, és még látványosabb eredményt érhetsz el.
A Semi di Lino Moisture Nutritive olajeszszencia- vagy a Reconstruction Emergency SOS ampullával kiegészítve a laminálás szolgáltatás teljesen személyre szabható. Ezek a kezelések még a legproblémásabb hajakból is gyönyörű, puha és fényes eredményt varázsolnak.

Lamination refill, azaz feltöltő kezelés:
A kezelési sor első lépése – mint bármelyik Lisse Design metódusnál – a samponos hajmosás a Deep Cleansing samponnal. Ezek után csak törölközőbe csavarjuk a hajat, és hagyjuk, hogy a törölköző magába szívja a felesleges vizet a hajról. Ha a haj nagyon nedvesnek tűnik, akkor rá lehet szárítani picit hajszárítóval, de maximum 50%-ig. Ezután felvisszük a hajtípusnak megfelelő keveréket, ami lehet:

– száraz haj esetén: 1 db Semi di Lino Moisture Nutritive olajesszencia ampulla + 10 ml Smoothing fluid

– nagyon roncsolt, kémiailag szőkített haj esetén: 1db Semi di Lino Reconstruction Emergency SOS ampulla + 10 ml Smoothing fluid

Hajkefe segítségével segíthetjük a legjobb eloszlatást. Ezután fedjük be a hajat dauersapkával és 15 percre ültessük hőhatás alá a vendéget. Hatóidő után vegyük le a sapkát, majd nagyon alaposan öblítsük le a hajat. Befejező lépésként tegyük fel a 4-es maszkot, amit 5 perc hatóidő után leöblíthetünk.

TIPP: Hajszárítás előtt mindig használom a Keratin Szérumot, számomra elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez. Hővédő tulajdonságának köszönhetően extra védelmet nyújt a hajformázó eszközök hőjével szemben.

Teljesen megszárítjuk a hajat, nyugodtan lehet már hajkefével is segíteni a simább forma elérését. Végezetül átvasaljuk a lenti táblázatnak megfelelően. Szőke,  vékonyszálú haj esetén 160 °C, natúr vastagszálú haj esetében 200 °C a vasalási hőmérséklet.

Az eredmény magáért beszél, egyedülálló fényes és egészséges haj. A hosszantartó eredmény megőrzéséhez természetesen ajánlott az otthon használható sampon és maszk vagy kondicionáló használata.

Schmicsek Melinda

oktatási vezető, Hair-Line Kft.

HAJTÍPUS HAJVASALÓ HŐMÉRSÉKLETE SIMÍTÁSOK SZÁMA
Kezelt (pl. festett, szőkített, melírozott, stb.) és/vagy vékony szálú haj 160 °C 3 - 4
Természetes, vastag szálú és/vagy nagyon ellenálló haj 200 °C 3 - 4
Keratin Therapy Lisse Design lamináló szolgáltatás fokozása

Kiemelt kép: Canva

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security