Miért ajánlom Neked a Precious Nature hajfestéket?

Szerző: | 2019.02.07.

Molnár Joli, a Hair-Line Kft. bemutatófodrásza ebben a cikkben elárulja neked, hogy miért ajánlja a Precious Nature Color hajfestéket, és milyen tapasztalatai vannak a használatával.

Elsősorban azért, mert az egyik kedvenc termékem.
Szeretem a krémes állagát, a finom illatát és a gyönyörűen csillogó árnyalatait.

Ammóniamentes, gyengéd a hajhoz és a bőrhöz. Fő összetevői természetes alkotóelemek: gesztenye, cseresznye, méz, karamell, mogyoró, rizstej és cukor. Aktivátora is különleges, mert szintén cukor és rizstej alapú, ez a két anyag extra ragyogást és hidratáltságot biztosít a hajnak.

A fodrászat nem bioüzemmód, de az ALFAPARF Milano gőzerővel dolgozik azon, hogy a lehető legkíméletesebb termékeket hozza létre. Ennek a törekvésnek eredménye a Precious Nature termékcsalád, amely sok természetes hatóanyagot tartalmaz, és ezért nagyon népszerű a vendégek körében. Gyümölcsös illata tartósan megmarad a hajon, a hajszálak már a lemosáskor, még a balzsamozás előtt is lágyak és fényesek.
Maximum 3 árnyalat világosítására képes és az ősz fedése is tökéletes.

Mint minden új fejlesztésnél, itt is figyelni kell néhány dologra.

A Precious Nature hajfesték kicsit sűrűbb állagú, krémszerűbb, ezért jobban oda kell figyelni a felkenésre. A molnarjoli.com oldalon, az ingyenes tartalmak között mutatok egy festéstechnikát, amivel biztos a végeredmény.
A festéket csakis kizárólag a saját aktivátorával szabad keverni, 1:1,5 arányban, a hatóideje 35 perc.
Természetesen, a Pigments-cel szabadon keverhető.

Ha mindez még nem hozott volna kedvet a festékhez, plusz előny, hogy komplett ápoló család tartozik hozzá, melyek szintén natúr összetevőkből, gyümölcsök és virágok illóolajaiból készülnek.

Először csak ki akartam próbálni milyen, de a vendégek azonnal felfigyeltek a gyönyörű gyöngyházszínű festékre és a fantasztikus illatra. A következő meglepetés mosás közben érte őket, mert a hajuk könnyen fésülhető volt, végül a szárítás közben fellebbenő illat mindenkit meggyőzött.

Nálunk a festések 70 %-a már Precious Nature Colorral készül!

Szeretettel ajánlom nektek is! A hajfestés új szintje.

Molnár Joli

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security