Keratinsokk

Szerző: | 2018.02.21.

Minden az egészséges hajnál kezdődik… sokkoljuk a vendégeket a keratin jótékony erejével!

A keratin már a legtöbb vendég számára is ismerős fogalom, de még mindig kevesen vannak tisztában azzal, hogy mire jó, mit tud és miért szükséges a haj számára. A válasz pedig végtelenül egyszerű, a keratin egy olyan speciális fehérje, mely a haj több mint 90%-át képzi. Ezért nélkülözhetetlen, ha szép, egészséges és fényes hajra vágyunk. Fontos, hogy ha hajunk állapota megköveteli, használjuk a keratint tartalmazó készítményeket és kezeléseket, mert ha a haj veszít keratintartalmából, töredezetté, sprőddé és szárazzá válhat. Szerencsére a LISSE DESIGN KERATINSOKK TERÁPIÁVAL EGÉSZSÉGKEZELÉST BIZTOSÍTHATUNK A HAJ SZÁMÁRA.

Abarbanell Mirella

bemutatófodrász, Hair-Line Kft.

Abarbanell Mirella, a Hair-Line Kft. okatatócsapatának tagja segít, hogy tisztázzuk a hat leggyakrabban felmerülő kérdést és tévhitet, amelyek a szolgáltatással kapcsolatban fel szoktak merülni, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki a KERATINSOKK jótékony hatásából.
1. Milyen hajon alkalmazható? Igaz, hogy festett hajra nem ajánlott?
Nem, nem igaz, a KERATINSOKK minden hajtípusra ajánlott, legyen szó festett vagy melírozott hajról. Mivel a festett haj eleve kémiai kezelésnek van kitéve, a keratin beépítése kifejezetten jótékony hatással lesz a hajra. Göndör és egyenes haj kezelésére egyaránt alkalmazható, a roncsolt, töredezett, tartás nélküli, sprőd hajjal csodát fog tenni, hiszen az alábbi tünetek mind-mind a keratinhiány jellemzői.
2. Használható más egyenesítő termék után?
Igen, nyugodtan használható, de nagyon fontos, hogy csak abban az esetben, amennyiben az előző anyag formaldehidmentes volt. Ilyenkor nyugodtan alkalmazhatjuk a KERATINSOKKOT, ugyanúgy ki fogja fejteni jótékony hatását, és a haj felveszi a szükséges keratinmennyiséget. Bátran ajánljuk a vendégnek, illetve bátran érdeklődjünk a fodrásznál, mert nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szép haj elengedhetetlen feltétele az egészség. Ehhez segít minket hozzá a keratin.
3. Most akkor a keratin egyenesít vagy sem?
Erre a kérdésre nincs jó válasz, mert egyenesít is, meg nem is. A KERATINSOKK nem arra lett kitalálva, hogy az egészséges, természetes, natúr göndör hajat kiegyenesítse. A célja, hogy megszüntesse a sprődséget és a szárazságot. Mivel az eljárás során nem vasaljuk a hajba a keratint, így ne várjunk a természetes göndör haj kiegyenesedésére. Viszont a keratinhiánytól sprőddé, kócossá, ezáltal kissé hullámossá váló hajon valóban egyenesít, egyfajta kedvező mellékhatásként, hiszen a hajszálak újjáépülnek.
4. Mit használjak, ha egyenesebb hajra vágyok?
Amennyiben célunk nem csupán a megfelelő mennyiségű keratin feltöltése, hanem hosszantartó egyenesítést szeretnénk, kérjük fodrászunktól, illetve ajánljuk vendégeinknek a Lisse Design Keratin Terápia Express Method kezelést, mellyel már intenzív simaságot érhetünk el, és hatása hajtípustól függően akár két-három hónapig láthatóan és tapinthatóan is kitart.
5. Mikor ajánlott alkalmazni? Illetve milyen sűrűn kell alkalmazni a KERATINSOKKOT?
Természetes, natúr haj esetén bármikor használható, ha úgy érezzük, hogy hajunknak szüksége van egy kis feltöltődésre. Hatása bő egy hónapig látható és érezhető. Festett haj esetén érdemes festés előtt egy héttel alkalmazni az eljárást, ez a legideálisabb időzítés. Ahhoz, hogy a terápia hatása valóban hosszan tartson és hajunk maximálisan puha tapintású, fényes és egészséges legyen, egészítsük ki a kezelést az otthoni használatra való Lisse Design Keratin Maintenance samponnal és balzsammal. Így igazán mindent megteszünk hajunk külső és belső ápolásáért, valamint a KERATINSOKK terápiát is elég másfél-kéthavonta megismételni.
6. Tudok kárt tenni a hajamban ezzel a terápiával?
Nem, semmilyen káros hatása nincs a KERATINSOKK kezelésnek, mivel a kezelés gyakorlatilag abból áll, hogy a haj számára szükséges mennyiségű keratint beépítjük a hajba, anélkül, hogy magas hőhatásnak tennénk ki a hajat.
+1 Igaz, hogy kombinálható a KERATINSOKK a Pigments-cel?
Igen, igaz! Ez tipikusan annak a példája, mikor két jó dolog találkozik, és valami még jobb lesz belőle, hiszen így egy lépésben ápoljuk a hajat és frissítjük a színt. A szükség és kedvünk szerint adagolhatjuk hozzá a Pigments-cet, hogy a vendégnek időt és energiát spórolva két folyamatot végezzünk el egyszerre. Akár kiegészítő szolgáltatásként is alkalmazhatjuk a Pigments-cet, hiszen az egészséges és ragyogó színű hajjal távozó vendégeink meg fogják hálálni a törődést.
Lisse Design Keratinsokk kezelés előtt és után a haj

Lisse Design shock szolgáltatás

A képre kattintva a teljes kezelési sort megnézheted!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security