Keratin Therapy Lisse Design

Szerző: | 2018.02.21.

Fegyelmezett, ha a hajról beszélünk!

A Lisse Design termékcsalád évről-évre bizonyított, így nem meglepő, hogy sokak kedvence. Fodrászként tudjuk, hogy a szép, ragyogó haj csak akkor elérhető, ha egészséges, ehhez pedig elengedhetetlen az ideális keratinszint fenntartása. Legnagyobb örömünkre a Lisse Design termékcsalád újabb tagokkal, kezelési metódusokkal bővült, ezzel is megkönnyítve mindennapos szalonmunkánkat. 

Abarbanell Mirella

bemutatófodrász, Hair-Line Kft.

Kérdeztetek, Abarbanell Mirella, a téma szakértője pedig válaszol.
Bemutatjuk a Lisse Design Keratin Therapy Easy Lisse és Hair Botox kezeléseket.

1. Miben különbözik az Easy Lisse a hagyományos Lisse Design kezeléstől? Milyen esetben ajánljuk vendégeinknek?
Az Easy Lisse egyik előnye, hogy jóval kevesebb időt igényel a metódus elvégzése, így azoknak a vendégeknek sem kell lemondaniuk a Lisse Design kezelésről, akik nem érnek rá több órát ülni a szalonban. A haj az Easy Lisse kezelés után érezhetően simább, puhább, selymesebb lesz, és megszűnik a kreppesedés. A kera-kollagén komplexnek köszönhetően az Easy Lisse hőhatásra újramodellezi a sérült keratinláncokat és a haj egészségesebbé, ragyogóbbá válik. Az Easy Lisse-t mindenki imádni fogja, és nem utolsó sorban megkönnyíti a mindennapos szalonmunkánkat.
2. Ha vendégünk természetes göndör hajjal érkezik, és nem szeretné elveszíteni a természetes hullámokat, van lehetősége valamelyik Lisse design kezelésre?
Igen, van. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az Easy Lisse és Hair Botox kezelések nem helyettesítik a hagyományos Lisse Design Precision Method folyamatot, hanem velük vált igazán teljessé a termékcsalád. Minden típus mást tud, másra való, a közös bennük, hogy a kezelés során beépítik a hajba a létfontosságú keratint. Míg a Precision Method erős simító hatással bír, az Easy Lisse azok számára is ideális, akik nem szeretnék elveszíteni természetes göndörségüket. Megszünteti a kellemetlen kreppesedést, de a göndörség megmarad. A legjobb az egészben, hogy ha a vendég úgy dönt, hogy otthon szeretné egyenesre szárítani a haját, az Easy Lisse-nek hála egyszerűbb dolga lesz. A haj ugyanis a kezelésnek köszönhetően könnyebben simítható, formázható.
3. Milyen esetben ajánljuk továbbra is a hagyományos Lisse Design Precision Method kezelést?
Abban az esetben van szükség a hagyományos kezelésre, ha az a célunk, hogy a hajunk a lehető legsimább, legegyenesebb legyen.
4. Mi a teendő, ha a vendég festést és Lisse Design kezelést is szeretne? Mit ajánljunk neki? Mennyi időnek kell eltelnie a festés és a Lisse Design kezelés között?
Azt szoktuk javasolni, hogy a Lisse Design kezelés előtt egy héttel a legideálisabb elvégezni a festést, a legjobb hatás érdekében. Erre nincs kőbe vésett szabály, de ha megfelelő eredményt szeretnénk, akkor tartsunk egy hét szünetet a két metódus között. Ajánljuk vendégeinknek a Pigments-cet, vagy akár alkalmazzunk egy Pigments-ces színfrissítést bármely Lisse Design kezelés alatt, hiszen fantasztikus hatást érhetünk el ezzel az apró figyelmességgel, ráadásul a samponba, pakolásba, Easy Lisse-be, szinte mindenbe belekeverhető. Vendégeink hálásak lesznek érte, a hajszín pedig nem fakul, hanem ragyogóbb, élénkebb, fényesebb lesz alig néhány csepp Pigmentstől.
5. Mit jelent a Lisse Design Botox kezelés? Mire való pontosan?
Úgy szoktunk fogalmazni, hogy a Hair Botox kezelés nagyon erősen roncsolt hajra való. Hogy ez mit takar pontosan? Biztos vagyok benne, hogy minden fodrász találkozott már olyan vendéggel, akinek a haját erősen igénybe vették a kémia kezelések, szőkítés, dauer, stb. Ha olyan vendég tér be hozzánk, akinek például egy újabb szőkítés akár le is törheti a haját vagy tovább roncsolódhat, segítségünkre lesz a Hair Botox. A legkétségbeesettebb vendégeken, a legkilátástalanabb helyzetekben is segíthet a Hair Botox kezelés, hiszen a folyamat során nincs szükség vasalásra, vagyis nem tesszük ki a hajat erős hőhatásnak. Ennek ellenére ugyanúgy újjáépülnek a sérült keratinláncok, ráadásul dupla keratin segíti a haj gyógyulását, mert a Hair Botox mellett a Hair Supporters Bond Rebuilder kvaterner biomimetikai keratinja is hozzájárul a belső kötések megóvásához és javításához.
TIPP: A teljes Lisse Design termékcsaládnak köszönhetően ma már tényleg nincs olyan hajtípus, amin ne tudnánk tökéletesen elvégezni a kívánt kezelést. Az eredmény pedig 2-3 hónapig érezhető, látható, tapintható lesz. Azonban azt ajánlom, hogy nyújtsunk vendégeinknek teljeskörű szolgáltatást, és bátran javasoljuk az otthoni használatra kifejlesztett sampont és balzsamot, mert mi fodrászok nagyon jól tudjuk, milyen mértékben érezhető a különbség, ha a megfelelő anyagokkal kezeljük a hajat.
Lássuk el vendégeinket hasznos tanácsokkal, hiszen a szép haj valóban az egészségnél kezdődik.

Lisse Design termékcsalád

Ismerd meg a Lisse Design termékcsalád termékeit és a különböző szolgáltatásokat a képre kattintva!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security