Ne hagyd otthon!

Szerző: | 2018.07.12.

Minden fodrász és minden vendég megérdemli a nyári pihenést!
Ám ahhoz, hogy frizuránk a nyaralás alatt is tökéletes maradjon, vannak termékek, amelyeket érdemes NEM otthon felejteni.

Azért vidd magaddal a Precious Nature termékcsalád Bad Habits tisztító kondicionálóját a nyaralásra, mert ezt a speciális terméket napi szinten használhatod sampon helyett. Nem csak kíméletesen megtisztítja hajadat a tenger sójától vagy a medence klórmaradványaitól, hanem hihetetlenül finom illatúvá is varázsolja azt.

A Precious Nature festett hajra való balzsamspary termékét azért vidd magaddal, mert UV szűrőket tartalmaz, így biztosítja a hajszín maximális védelmét a napsugárzással szemben. Ráadásul használata is gyors és egyszerű, hajszárítás előtt, vizes hajon pillanatok alatt eloszlathatjuk. A tökéletes útitárs, aki a hajszínünkre vigyáz!

A Precious Nature termékcsalád hosszú/egyenes hajra ajánlott termékcsalád termékeit azért érdemes magunkkal vinni a nyaralásra, mert használatukkal kontroll alatt tarthatjuk frizuránkat a nyaralás sokszínű körülményei között is! A simító hatású sampon, az antikrepp hatású maszk, valamint a tápláló és simító hatású olaj jól jön a párás melegben és a strandolás után, hogy a nyáresti vacsoráknál hajad mindig tökéletes legyen.

Azért vidd magaddal a selyem-peptid tartalmú Pigments Reparative sampont és maszkot, hogy a hajszálaid egészségét megőrizd a nyaralás extrém körülményei között is! Válaszd ki a hajszínednek megfelelő Pigments termékeket és keverd a samponba, maszkba, hogy hajszíned olyan intenzíven ragyogjon, mintha nem a tengerből, hanem éppen a fodrászszalonból léptél volna ki!

Vidd magaddal az Il Salone Milano Glorious samponját, mert tejprotein- és bambuszkivonat tartalma megújítja a nyaralás által megviselt hajszálakat, nedvességgel tölti fel és megőrzi erejét, lágyságát.

Azért vidd magaddal az Il Salone Milano Supreme maszkját, mert amikor csodára van szükség, nincs más választás. Tejprotein, búzaprotein és ceramid, a három testőr, amely vigyáz hajad egészségére.

A That’s It termékcsalád Gold Fever samponját és Blonde Parade maszkját azért tedd a bőröndbe, mert a benne található pigmentekkel megőrizheted szőke hajszínedet, legyen akár festett, akár természetes a szőkeséged!

A nyári hajápoláshoz szükséges akciós termékeinket keresd területi képviselőinknél!
A képviselők listáját itt találod.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security