Precious Nature Color – a legkrémesebb hajfesték

Szerző: | 2017.07.17.

Dröszler László

Dröszler László

bemutatófodrász

Képzelte volna bármelyik fodrász is, hogy egyszer olyan hajfesték áll majd a rendelkezésére, amelyet a szalon valamely részén egy üvegtálkában véletlenül az asztalon hagyva, a vendég esetleg megkóstolja, nem pedig kéri, hogy legyen a hajára kenve. A Precious Nature Color hajfestékkel éppen ez a helyzet. Hihetetlenül krémes textúrájának, természetes, ám látványos színekben pompázó festékanyagának, valamint kellemes kekszillatának köszönhetően előbb gondoljuk egy adag finom fagylaltnak, mint hajfestéknek. Olyan ínycsiklandozó látványt nyújt, hogy az embernek tényleg megkóstolni lenne kedve. Júniusban került bevezetésre Magyarországon, ismerkedjünk meg közelebbről az anyaggal bemutatófodrászunk, Dröszler László segítségével.
Az anyag egyedi, látványos és hat az érzékekre. Érdemes a vendégek előtt kikeverni, nem pedig hátul, a technikai területen, mert krémes állagára minden vendég felfigyel majd. És ez csak az első felvonás. Mindenki, aki látja az anyagot és közelebbi tapasztalatot szerez róla, azt szeretné, ha ezzel festeném be a haját. A természetes életvitelt preferáló vendégeim már most imádják, de nem csak az ammónia-, PPD- és rezorcinmentessége miatt. Különösen jó érzéssel tölti el őket az anyagban lévő természetes összetevők sokasága, mint a rizstej, a cukor, a méz, a cseresznye, a karamell, a mogyoró és a gesztenye.
Kíméletességének köszönhetően a festési eljárás kiváltképp élvezetessé válik a vendég számára, de a fodrász számára is. A krémes állagnak köszönhetően nagyon könnyű dolgozni vele, egyúttal nagyon könnyen leöblíthető. Bár elsőre szokatlan, hogy a mennyiség fizikálisan kevesebbnek tűnik, hiszen egy rendkívül krémes állagú anyagról, nem pedig krémes jellegű folyadékról van szó, de aztán rájön az ember, hogy annyira hatékonyan eloszlatható a hajon, hogy még marad is. Ammóniamentes hajfesték esetén ritkaság, hogy egy anyag egyszerre legyen intenzív árnyalatú, kíméletes – ne csípje a fejbőrt – és tartós, és őszhajfedő képessége is megfelelő legyen. Ez mind megvalósul a Precious Nature Color hajfestékben, és ez óriási öröm egy fodrász számára. Itt most meg is állnék egy pillanatra, és külön kihangsúlyoznám, hogy az őszhajfedő képessége tökéletes, egészen lenyűgöző.
A következő dolog, amely mellett tudom, hogy egy fodrász sem tud majd szó nélkül elmenni, a hajnak kölcsönzött nagyon erős természetes fény. Ritka az ilyen intenzitású ragyogás. Krémes állagának köszönhetően az anyag könnyen bejut a hajszerkezetbe, ahol rendkívüli hidratáló hatást képes kifejteni. Továbbá az a tény, hogy egyedi módon a hajfestékek piacán egy olyan termékkel dolgozhatunk, amely valamelyik aktuális trendhez, jelen esetben a Foodmania trendjéhez köthető, külön előnyt jelent. Olyan előnyök és tulajdonságok ezek, amelyekkel csak növelhetjük vevőkörünket.

Ugyanis a vendégek egyre inkább keresik a különleges szolgáltatásokat, amilyen például a Precious Nature Color hajfesték is, amely nekünk fodrászoknak lehetőséget ad, hogy még jobban megkülönböztessük magunkat a többi fodrásztól, a versenytársaktól. Még több vendéget vonzva ezáltal a szalonunkba, a bevételünk is nőni fog.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security