Semi di Lino Sublime termékcsalád

Szerző: | 2019.03.11.

2018 egyik szenzációja a megújult Semi di Lino termékcsalád volt. Ugyanis nem csupán megújult, hanem olyan termékekkel bővült, melyek a magyar fodrászpiacon kuriózumnak számítanak, eddig nem találkozhattunk velük. Összetevőik, mechanizmusuk és hatásuk napjaink égető problémáira találtak megoldást. Mivel hazánkban eddig ilyen termékeket még nem volt lehetőségetek kipróbálni, nem csoda, hogy számtalan kérdésetek merült fel a használatukkal kapcsolatban. Számunkra mindig fontos volt, hogy kérdezzetek, és megfelelően ismerjétek azokat az anyagokat, amelyekkel nap, mint nap dolgoztok, így felkértük oktatónkat, Antal Juditot, hogy válaszolja meg a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Miben különbözik a Semi di Lino Sublime Méregtelenítő Iszap a többi hagyományos hajmaszktól?

Az ALFAPARF Milano felismerte azt a sajnos mindannyiunkat érintő problémát, hogy a légszennyezés, a szmog, a finompor és a kipufogógáz negatív hatásai általános egészségi állapotunk mellett, a hajunkon is meglátszanak.
A szennyező anyagok kétféleképpen támadják meg a hajszálakat: elsősorban lerakódnak a hajszálra, így fénytelenné, mattá teszik azt; másodsorban bejuthatnak a rostba és ezzel rossz hatást gyakorolnak a haj rugalmasságára és erejére.
Megfelelő védelem nélkül gyorsan megjelenik a hajon a szennyezett légkör károsító hatása. A Semi di Lino Sublime Méregtelenítő Iszap egy olyan speciális termék, mely kíméletesen távolítja el a szennyező anyagoktól igénybe vett hajról és fejbőrről a szennyeződést, így a haj fényessé és élettel telivé válik. Egy hagyományos maszkkal ellentétben, a Méregtelenítő Iszapot a kezeléssor első lépéseként kell alkalmazni, majd a hatóidő lejárta és alapos öblítés után következhet a samponos kezelés.

Mi az az Urban Defence Pro? Hogyan kell elképzelni az összetevőt, mit tesz a hajjal?

Az Urban Defence Pro, ahogy az elnevezés is utal rá, egy olyan rendszer, mely alkalmazkodott a mai világ egyik legégetőbb problémájához, a légszennyezéshez. Ugyanis ez egy olyan káros hatás, melyet senki sem tud kikerülni.
Az Urban Defence Pro egy olyan biotechnológiai hatóanyag, amely természetes, nem szintetikus folyamatokkal előállított erjesztett cukrok makromolekuláiból áll.
Nem, nem csupán hangzatos elnevezés, nagyon is kézzel fogható eredménye van, ugyanis filmképző hatású, a makromolekula szerkezete külső pajzsot hoz létre, amely megóvja a hajat a szennyező anyagok káros hatásaitól és megakadályozza, hogy a szabadgyökök képződését elősegítő por és nehézfémek bejussanak a hajszál belsejébe. A szín továbbra is fényes, nem sárgul. A haj lágyabb és erősebb marad. Röviden az Urban Defence Pro egy védőréteget hoz létre a hajon, mely harcol modern világunk káros hatásai ellen.

A Semi di Lino termékcsalád olyan tagokkal bővült, mint a Cellula Madre. Mit érdemes tudni erről az új anyagról?

Az első és legfontosabb, hogy a Cellula Madre termékek argán növényi őssejteket tartalmaznak. Régóta tudjuk, hogy az argán az egyik legértékesebb növény, a hajra gyakorolt jótékony hatását pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rengeteg ápoló termékben megtalálható. Az argán növényi őssejt képes újraéleszteni a sejtek regenerációs képességét és ez által segít újraépíteni a hajszálat, neki köszönhetően a haj saját sejtjeiből képes a megújulásra.
Mit jelent ez a tapasztalásban?
Kimagasló hajminőség már az első használattól kezdve, a haj erős, fényes, kellemes tapintású.

SEMI DI LINO EXPRESS SZOLGÁLTATÁS SZÁRAZ HAJRA

A hajrost optimális állapotának visszaállítása 5 lépésben, 35-45 perc alatt.

1. MÉREGTELENÍTÉS

A Semi di Lino Méregtelenítő iszapot vigyük fel a nedves fejbőrre és hajra. Hőhatás alatt hagyjuk hatni 10-15 percig, majd öblítsük le.

2. TISZTÍTÁS

Oszlassuk szét a nedves hajon a Semi di Lino Moisture Nutritive Low sampont és emulgeáljuk vízzel. Kíméletesen masszírozzuk, majd alaposan öblítsük le.

3. KEZELÉS

Keverjük össze a Sublime Cellula Madre Beauty Genesis ampullát a Sublime Cellula Madre Nourishment Multiplier koncentrátummal, és ecset segítségével vigyük fel a hajra. Hőhatás alatt hagyjuk hatni 15 percig, majd öblítsük le.

Tipp!
A keverékhez használjuk a hajszínnek megfelelő Pigments-cet is!

4. LEAVE-IN

Vastag szálú hajra Nutritive Leave-in kondicionálót, normál vagy vékony szálú hajra Nutritive Detangling Fluidot vigyünk fel.

5. RAGYOGÁS

A haj szépségének és ragyogásának maximális fokozásához használjuk a Cristalli Liquidi hajvégápoló olajat vagy a Cristalli di Seta selymesítő szérumot vagy a Cristalli hajfényspray-t, és folytassuk a formázást.

Látogass el a https://alfaparf.hu/hajapolas/semi-di-lino/ weboldalunkra és ismerd meg a megújult Semi di Lino termékcsaládot!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security