Színes ízvilág szolgáltatás

Szerző: | 2018.05.07.

TÖBB ÉRZÉKRE HATÓ MASSZÁZS
Regeneráló megpihenés, amellyel üdvözölheted vendégedet a szalonodban. Nyugtató masszázstechnika, amely minden Precious Nature szolgáltatás előtt ajánlott.

1. lépés

Válasszuk el a hajat egy lapos hajkefe segítségével. Finom billegető mozdulatokkal segítsük a vendéget, hogy vállai ellazuljanak.

2. lépés

A hüvelykujjainkkal hajtsunk végre húzásokat a csuklyásizmon. Ezek a mozdulatok a vállaktól egészen középig tartsanak (ismételjük meg 3-szor).

3. lépés

Dolgozzunk hajtogató, görgető, ugynevezett skin rolling mozdulatokkal a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen. Középről bal, illetve jobb irányba haladva hajtsuk végre ezeket a mozdulatokat (ismételjük meg 3-szor).

4. lépés

Az öklünkkel a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen hajtsunk végre középre és felfelé irányuló mozdulatokat.

5. lépés

Nyitott tenyérrel és nyitott ujjakkal dolgozva végezzünk simításokat előbb alulról felfelé, majd az ellentétes irányban is.

6. lépés

Nyitott ujjainkkal fésüljük át a hajat, váltakozó kézzel, körbe haladva, majd kísérjük a vendéget a fejmosóhoz, és folytassuk az ajánlott Precious Nature szolgáltatással.

Színes ízvilág
SZOLGÁLTATÁS
KEZELÉS

Mossuk meg a hajat a samponnal, majd öblítsük le.

A haj típusától függően keverjünk össze 5 g göndör és hullámos vagy hosszú, egyenes hajra való ápoló olajat 15 g maszkkal, majd vigyük fel a felitatott hajra. Hagyjuk hatni 5 percig, majd bő vízzel öblítsük le.
Vigyük fel a Leave-in hajban maradó spray-t, majd következhet a hajszárítás.
HAJFESTÉS

1. Kiindulási alap:
természetes rezes árnyalat.

2. Válasszuk le a haj felső részét, ahogyan az ábra mutatja. Csak a haj hosszán dolgozzunk.

3. Vigyük fel a haj hosszára és a hajvégekre a Color Wear Lifting Reinforcer + 15 volumenes aktivátor keverékét (a keverési arány 1:2-höz), hogy egy könnyed világosítást érjünk el. Hatóidő: 30 perc.

4. Ezt követően tonalizáljunk Color Wear 8.44 + 8.12 keverékkel, amelyet 5 volumenes aktivátorral hígítunk (keverési arány 1:2-höz). Így kontroll alatt tarthatjuk a réz árnyalatok intenzitását. Hatóidő: 20 perc.

Ha szeretnél többet megtudni a Precious Nature Colored színvédő termékcsaládról vagy a Color Wear hajszínezőről kattints a képekre és fedezd fel az Alfaparf Milano termékeit!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security