Tartsd meg hajszíned nyáron is!

Szerző: | 2018.08.07.

Az ALFAPARF Milano vezető technikusának, Patrizio Paolinak a hasznos tanácsait olvashatod arról, hogy milyen hajfestéket javasolj vendégeidnek, hogy a nyaralás alatt is tökéletes maradjon hajszínük.

Kedves Kollégák!

Nyáron a haj folyamatos UV sugárzásnak van kitéve, amely fakítja a hajszínt és elgyengíti a hajszálakat.
A medencék, tavak, tengerek vizei még további károsodásokat okozhatnak a hajon, így nagyon fontos, hogy olyan hajfestési megoldásokat kínáljunk vendégeinknek, amelyek nem csak a kívánt eredményt, hanem az ápolt hajat is biztosítják.
Az ALFAPARF Milano Precious Nature Color ammóniamentes krémhajfestékei képviselik mindazt az olasz kiválóságot, amellyel a legkorszerűbb megoldást nyújthatjuk.

A Precious Nature Color természetes összetevőkben gazdag krémhajfesték, hiszen tápláló hatású rizstejet és a hihetetlen ragyogást biztosító cukrot tartalmaz. Értékes összetevőinek köszönhetően a haj mindig tökéletes állapotú. A festék AMMÓNIA-, PPD-, és REZORCINMENTES, így rendkívül kíméletes. Akár három árnyalatig világosít és ragyogó, intenzív színeket varázsolhatunk vendégeinknek.
Az extra krémes, tápláló aktivátorral (10/20/30/40 volumen) a keverék felvitele egyszerű és biztosított a 100%-os őszhajfedés.
A maximális eredmény eléréséhez nagyon fontos a keverék pontos elkészítése és helyes felvitele.

Patrizio Paoli

vezető technikus, ALFAPARF Milano

A Precious Nature Color 49 árnyalata végtelen kreativitásnak ad teret. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy olyan divatszíneket használj, amelyeket a vendégek nagyon keresnek, hiszen a modern fodrász tudja, hogy az új tendenciákkal, újabb és újabb vendégeket lehet megnyerni.

PRÓBÁLD KI ÉS TÉNYLEG NEM TUDSZ MAJD ELLENÁLLNI A CSALOGATÓ ILLATÁNAK!

KATTINTS A KÉPRE ÉS ISMERKEDJ MEG A PRECIOUS NATURE COLOR AMMÓNIAMENTES KRÉMHAJFESTÉKKEL!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security