Tökéletes platina árnyalatok

Szerző: | 2021.10.05.

Nagyon sokszor találkozom azzal a kéréssel/ kérdéssel, hogyan lehet elérni a tökéletes platina árnyalatot.

Aki ismer az tudja, hogy én mindig egyértelmű választ szoktam erre adni: szőkítéssel! Természetesen van az a színmagasság, amiből Platinummal is tudunk tökéletes szőkét varázsolni, de sajnos ez nem mindenkinek adatik meg.

Szóval a szőkítés. A legszebb végeredményhez ez önmagában azonban nem elég, hiszen a szőkítés utáni melanin maradványokat még valamivel semlegesíteni, vagy erősíteni kell attól függően, hogy a vendégünk mire vágyik. Hiszen a platinaszőke lehet természetesebb, hamvasabb vagy akár extrémebb árnyalatú is. Éppen ezért a legfontosabb lépés a  harmonizálás, amivel elérjük a kívánt árnyalatot. Ehhez az Alfaparf Milano egy tökéletes fegyvert ad a kezünkbe. Megalkotta a Harmonizerst, amit kifejezetten szőkítés után használhatunk 9-10 színmagasságú szőkítési alapon. Kötéserősítőt tartalmaz, ami még a roncsoltabb hajakat is tovább ápolja és tonalizálás közben is védi a hajban lévő kötéseket.
Keverési arány: 1:2.
5, 10 illetve 20 volumenes Oxid’o krémhidrogénnel használható.
Hatóidő maximum 20 perc.
Használható száraz és nedves hajon is attól függően, hogy milyen technikával történt a szőkítés (teljes szőkítésnél egységesebben el lehet dolgozni a száraz hajon a festéket).

A Harmonizersnek nincs színmélysége, így nem kell attól tartani, hogy esetleg visszasötétíti a frissen kapott alapunkat. Sőt, 20 volumenes Oxid’oval még akár további 1,5 színmélységet is tudunk vele világosítani.

Csak másodlagos pigmenteket tartalmaz, így attól sem kell tartani, hogy úgymond túlpigmentálódás alakul ki a hajban, más szóval „bekapja” a hajat. 4 árnyalata van (.01., 02., 013., 03), amelyek helyes kiválasztásával semlegesíteni tudjuk a nem kívánt sárga vagy narancs árnyalatokat, vagy éppen a .03 árnyalattal kiemelni a haj természetes szőke színét.

Keverhető Pigments-cel, ha valóban egyedi árnyalatokat szeretnénk létrehozni.
Ehhez segítségetekre lehet táblázatunk:

Schmicsek Melinda

Schmicsek Melinda

oktatási vezető

Evolution of the Color Harmonizers .01 Soft Ash

.01
Soft Ash
Evolution of the Color Harmonizers

Evolution of the Color Harmonizers .02 Soft Violet

.02
Soft Violet
Evolution of the Color Harmonizers

Evolution of the Color Harmonizers .03 Soft Gold

.03
Soft Gold
Evolution of the Color Harmonizers

Evolution of the Color Harmonizers .013 Soft Ash Gold

.013
Soft Ash Gold
Evolution of the Color Harmonizers

Pigments hajszínező
Pigments

Keverd össze a 4 Harmonizers árnyalatot a Pigments árnyalat valamelyikével így tetszőleges színeket teremthetsz és az intenzitást is kedvedre variálhatod.

Keverési arány: 60:1
60 g Harmonizers + 1 g Pigments + 120 g Oxid’o.

Harmonizers és Pigments keverésének színeredményei
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security