Tutti Frutti szolgáltatás

Szerző: | 2018.07.09.

TÖBB ÉRZÉKRE HATÓ MASSZÁZS

Regeneráló megpihenés, amellyel üdvözölheted vendégedet a szalonodban. Nyugtató masszázstechnika, amely minden Precious Nature szolgáltatás előtt ajánlott.

1. lépés

Válasszuk el a hajat egy lapos hajkefe segítségével. Finom billegető mozdulatokkal segítsük a vendéget, hogy vállai ellazuljanak.

2. lépés

A hüvelykujjainkkal hajtsunk végre húzásokat a csuklyásizmon. Ezek a mozdulatok a vállaktól egészen középig tartsanak (ismételjük meg 3-szor).

3. lépés

Dolgozzunk hajtogató, görgető, ugynevezett skin rolling mozdulatokkal a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen. Középről bal, illetve jobb irányba haladva hajtsuk végre ezeket a mozdulatokat (ismételjük meg 3-szor).

4. lépés

Az öklünkkel a nyakcsigolyáknál és a nyaki részen hajtsunk végre középre és felfelé irányuló mozdulatokat.

5. lépés

Nyitott tenyérrel és nyitott ujjakkal dolgozva végezzünk simításokat előbb alulról felfelé, majd az ellentétes irányban is.

6. lépés

Nyitott ujjainkkal fésüljük át a hajat, váltakozó kézzel, körbe haladva, majd kísérjük a vendéget a fejmosóhoz, és folytassuk az ajánlott Precious Nature szolgáltatással.

Tutti Frutti

SZOLGÁLTATÁS

KEZELÉS

Mossuk meg a hajat a samponnal, majd öblítsük le.

Keverjük össze egy hidratáló ampulla tartalmát 13 g maszkkal, majd hagyjuk hatni 5 percig, úgy, hogy közben melegítjük.

Bő vízzel öblítsük le, ezután következhet a hajformázás.

HAJFESTÉS

1. Kiindulási alap:
5-ös világosbarna.

2. Válasszuk le a haj felső részét, és osszuk fel a hajat három részre, amint azt a mellékelt ábra mutatja.

3. Fésüljük bele a haj hosszába a 0SP + 30 volumenes Oxid’o keverékét. Hatóidő: 20 perc.

4. Öblítsük le, majd rakjunk a Pigments száraz hajra való maszkjába Pigments Gold-ot (arany) + Ash Gold-ot (hamvas aranyat). Keverési arány 10:1-hez. Hatóidő: 5 perc.

5. Öblítsük le, majd következhet a hajformázás.

Ha szeretnél többet megtudni a Precious Nature Thirsty Hair száraz, dehidratált hajra való termékcsaládjáról, az Evolution of the Color hajfestékről, az Oxid’o használatáról vagy a Pigments termékeiről, kattints a képekre és fedezd fel az Alfaparf Milano termékeit!

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security