Láthatóvá tesszük a különbségeket.

A CARECUT csodálatos módon megváltoztatja a hajvégeket. A kíméletes hőhatásra a hajvégek lezárulnak és majdnem olyan erősek lesznek a hajszálak végei, mint a hajtő. A CARECUT-nak köszönhetően a haj természetes módon erőssé és gyönyörűvé válik.

Normál hajvágás

A hajvégek nincsenek lezárva, a hajkéreg kiszárad és a környezeti hatások károsítják a hajat.

A probléma

A károsodott, törékeny, töredezésre hajlamos hajvég.

A CareCut

Lezárja a hajvégeket, a kéreg érintetlen marad, a hidratáló és ápoló összetevők a hajban maradnak.

Az eredmény

Egészségesebb, könnyebben növeszthető haj, mely ápolt és erős egészen a hajvégekig. Nagyobb volumen, gyönyörű ragyogás és rugalmasság.

Amennyiben rendszeresen ezt a kezelést választjuk, nincs többé töredezett haj és seprűs hajvég.

Milyen pluszt nyújt szalonod számára a CareCut?

Egyedülálló

A CARECUT segítségével kiemelkedhetsz a versenytársaid közül. Az egyedülálló CARECUT prémium szolgáltatással megelőzheted a többieket, és profitálhatsz a nálad elérhető új rendszer népszerűségéből.

Új, hosszú hajú vendégek szerzése, és a meglévők megtartása

A CARECUT vágási rendszer elsődleges célközönsége éppen az a réteg, akik mindeddig ritkábban jártak fodrászhoz. Gyakran akkor veszítünk el vendégeket, mikor felmerül a hosszú haj témaköre. Ez az ügyfélkör ugyanis – bár hajuk sok törődést igényelne – ritkán teszi be a lábát a fodrászszalonba, mert egy centimétert sem szeretne levágatni a hajából. Változtasd hosszú hajú vendégeidet rendszeres CARECUT használókká. Hidd el, hosszú hajú vendégeid még rendszeresebben fognak látogatni, mikor észreveszik, hogy a CARECUT rendszerének köszönhetően egészségesebb lett a hajuk, és másoknak is ajánlani fognak.

Több bevétel

Vendégeid számára a CARECUT rendszerrel történő hajvágás értékesebb egy hagyományos vágásnál, így te is növelheted a hajvágásonkénti profitot.

A vendégek gyakrabban látogatnak el a szalonba

A CARECUT segítségével kiemelkedhetsz a versenytársaid közül. Az egyedülálló CARECUT prémium szolgáltatással megelőzheted a többieket, és profitálhatsz a nálad elérhető új rendszer népszerűségéből.

Új vendégek

Azzal, hogy te is csatlakozol a CARECUT használókhoz, új ügyfelekre tehetsz szert, akik speciálisan erre a szolgáltatásra keresnek rá. Olyan új ügyfeleid lehetnek, akiket másképp egészen biztosan nem érnél el.

Lelkes ügyfelek

A vendégeid imádni fogják a CARECUT vágási rendszert. Az a bizonyos „frissen a fodrásztól” érzésük lesz minden egyes alkalommal, mikor a hajukhoz érnek, ráadásul ez a hatás heteken át tart.
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security