A TCC melegolló Németországban gyártott, magas minőségű, elektronikusan fűtött élekkel vágja a hajat. Elektronikusan kontrollált, enyhén, kíméletesen fűtött és közvetlenül a hajra alkalmazza a hőt. Három beállítás választható: vékony, normál, vastag szálú haj.

A HAJVÉGEK LEZÁRÁSA

A természetes hidratáló és ápoló összetevők a hajban maradnak. A hajkéreg nem szárad ki, a környezeti hatások többé nem tudnak ártani a hajnak. Festett és kémiailag kezelt hajra is alkalmazható.

A töredezett végek és a roncsolódás megelőzése

Megelőzi a hosszú hajhoz kapcsolódó elsődleges problémát, a kiszáradást. A lezárási folyamat véglegesen megakadályozza a hajvég elvékonyodását és a töredezést is jelentősen csökkenti. A hajvég sima és erős lesz.

A hosszú haj növesztésének elősegítése

A hajvégek lezárása megakadályozza a törékenységet és hajtöredezést. Ez segíti a haj gyorsabb növekedését és egészségesebbé válik. A vendég heteken át tapasztalhatja a frissen vágott haj érzetét.

A kezelése ugyanolyan, mint bármely más ollóé

Mindenféle hajvágásra alkalmazható, legyen szó pontvágásról, graduating vágásról, ritkításról, stb. A TCC egy professzionális olló, tökéletes minden technikához és könnyű használni. Olyan, mint bármely másik olló, nem szükséges semmilyen különleges tudás. Ergonomikusan kiegyensúlyozott, az olló kényelmes érzést biztosít használat közben.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security