A vendég és a vékony szálú haj 3.

Szerző: | 2019.01.10.

Azoknak szeretnék segíteni, akik elégedetlenek a hajuk mennyiségével és minőségével. Remélem javaslataim között találtok olyan ötleteket is, amit szívesen kipróbáltok majd. Sajnos nem tudom ígérni, hogy tudok több, vagy erősebb hajat varázsolni,

Molnár Joli

bemutatófodrász, Hair-Line Kft.

3. Festés vagy színezés

Vékony szálú hajaknál különösen ügyeljünk a színválasztásra, mert a szőkítés tovább vékonyíthatja a hajszálakat. A sötétebb árnyalatok optikailag dúsabb hatást eredményeznek, mint a világos szőkék.
Semmi divatosról nem kell lemondani, de amennyiben lehetséges, érdemes festés helyett a Color Wear ammóniamentes, féltartós színezőt választani. A féltartós azt jelenti, hogy maximum 1 árnyalat világosítására képes, némileg bejut a hajba, de kívülről is körbeveszi a hajszálat, így dúsabbá teszi azt.
Ombre, balayage, és egyéb melírtechnikákhoz pedig használjuk a Precious Nature szintén ammóniamentes festék színárnyalatait. Három árnyalat világosítására képes, extra ápolást és tartós fényt ad a hajnak, mert nagy részben természetes alapanyagokat tartalmaz. Biohajfesték nem létezik, de a Precious Nature jelentős részben természetes alapanyagokat tartalmaz, ez a festék minden elvárásnak megfelel.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security